Ako ušetriť pri výbere pracieho gélu?
Ahojte aký práci gél používate? Hľadám kde všade sa dá ušetriť, sme 2 dospelý, muž pracuje na stavbe, takže sa perie častejšie
DMkove su super, ja to sice striedam, ale vyjdu cenovo fajn, aj dezinfekciu do prania maju miesto avivazu a to je dobre na sportove veci, uteraky a aj na pracovne oblecenie to bude dobre si myslim😊
Formil z Lidla,, na biele aj na farebne. Ked maju XXL balenie vyjde velmi dobre aj cenou, pekne prerie a nema prenikavu vonu, co mne vyhovuje
Ja pouzivam denkmit z dmky..s fialovym vrchnakom. A som s nim spokojna velmi. Ma jemnu vonu (neznasam ked veci prehnane citit práškom). Aj sprej na flaky pouzivam denkmit. Predtym som pouzivala vanish ale ten je dost drahy a ten z dmky stoji do 2€ a take flaky mi uz vypral,ze dovi 😁 mame male deti, cize pred kazdym pranim sprejujem ako divá 😁
Inak baby ak vam vonia marseillske mydlo a objednavate z Alzy, tak talianska znacka Chante clair tam ma gel na pranie marseillske mydlo a za mna top vona, cenovo trochu vyssie ako formil ale super perie
Inak baby ak vam vonia marseillske mydlo a objednavate z Alzy, tak talianska znacka Chante clair tam ma gel na pranie marseillske mydlo a za mna top vona, cenovo trochu vyssie ako formil ale super perie
@sasazu0000 toto?
@sasazu0000 toto?
@minenkaa ano toto a potom je este jedno take velmi podobne, je tam napisane extra profumato, mala som uz oba a uprimne ani neviem rozdiel😀
@minenkaa ano toto a potom je este jedno take velmi podobne, je tam napisane extra profumato, mala som uz oba a uprimne ani neviem rozdiel😀
@sasazu0000 dakujem ,nie je to ani drahé
Robím svoj z mydla na pranie a pracej sódy.
Ja ktorý je v akcii, pozerám okolo 0,15€ na dávku. ( Ariel, persil, savo..). Ale na veci zo stavby prečo nepoužívaš prašok? Vždy je najlacnejší ( akcia okolo 0,09€ na dávku) a perie najlepšie, má zjasňovače.
formil som mala teraz xxl balenie, som velmi milo prekvapena a vydrzal dllho

Ariel. Ale opakovane som citala, ze z DM vychadza ako vitaz testov.