icon

Ako zvládnuť finančnú krízu po zdravotných problémoch detí?

marcelamlyn
Dnes o 10:29

Chcela by som poradiť -psychicky podporiť.Bolo obdobie keď mi naraz ochoreli detí epilepsia bolo to veľmi náročné obdobie prišla som o zamestnanie a samozrejme že podpora od štátu prišla o dosť neskor.Deti už vyrástli no diagnóza ich dosť ovplyvňuje.No problém je že všetky vyšetrenia a cesty hospitalizácia sa ukázali na našich financiách.No najväčšiu hlúposť som urobila že som si zobrala nebankovky a neviem ako s toho všetkého von.Chcem len či si niekto takým prešiel.Dakujem

sisa_s
Dnes o 10:46

Nemas dostatocny plat, aby si si zobrala normalne uver z banky, vyplatila nebankovky? Exekuciu este nemas?

anonym_48ed69
Dnes o 11:06

No jedine požičať si od rodiny pokiaľ si nezamestnaná,vyplatiť nebankovky a v rodine si vybaviť lepšie splátky .

marcelamlyn
autor
Dnes o 11:17
@sisa_s

Nemas dostatocny plat, aby si si zobrala normalne uver z banky, vyplatila nebankovky? Exekuciu este nemas?

@sisa_s chvála Bohu nemám exekúcie no som na opatrovatelskom ale výdavky a lieky sú náročné,ale ja skôr potrebujem pomoc takú psychickú viem že musím vyplatiť nebankovky len ono je to čo mesiac to viac 😊

anonym_4b5b5a
Dnes o 12:26
@marcelamlyn

@sisa_s chvála Bohu nemám exekúcie no som na opatrovatelskom ale výdavky a lieky sú náročné,ale ja skôr potrebujem pomoc takú psychickú viem že musím vyplatiť nebankovky len ono je to čo mesiac to viac 😊

@marcelamlyn Skôr psychickú? Teda spôsob ako sa z toho dostať ťa až tak nezaujíma? Keby ti tu ponúkli peniaze , aj tento spôsob pomoci by si zavrhla?