icon

Drahá strava a lenivosť

unterwasserman
Včera o 19:18

Už som sa všetkého vzdal a chcem už iba dožiť tak aby som mohol jesť to čo mi chutí, pretože ma už nič iné nenapĺňa. Nič iné mi nespraví radosť a endorfíny šťastia.

Problém je že som lenivý. Variť sa mi nechce, neznášam varenie, neviem to, nemám k tomu vzťah, vôbec ma to nebaví. Zdravá strava mi nechutí, lacná strava mi tiež nechutí. A tu narážame na pointu: Ako spraviť život alebo čo ešte zdokonaliť aby som mohol byť lenivý a zároveň jesť čo mi chutí? Príjem mám nepravidelný lebo z každej roboty ma časom vyhodia. Som nemotorný, manták, do života nepoužiteľný, takže v každej práci sa zohrejem len týždeň či mesiac, takže sumu napísať neviem. Som mentálne retardovaný a mám polovičný invalid 300€ ale z toho platím 120€ za bývanie. Takže zostane mi na všetko 180€ čo vychádza 5,80€ na deň, z čoho by šikovná žena ako vy dobre navarili, ale ako vravím nieje to moja parketa. To čo ja jedávam na to to nestačí.

Ďalej mám zárobok z toho že chodím po meste hľadať vyhodený kovošrot a odhodené zálohované fľašk/plechovky, z čoho si viem zarobiť také 3-4€ denne keď aktívne hľadám. Nie každý deň mám dobré úlovky. Bezdomovci sú veľká konkurencia.

Semtam sa mi podarí na chvílku zamestnať alebo brigádu, čo mi spraví pár stoviek. Ale to je stále iné. Jeden mesiac môže byť 250€ druhý mesiac nič, tretí mesiac 400€ a tak dokola. Kvalifikáciu si neviem zvýšiť keďže nemám talent na nič, neviem sa učiť, a som aj lenivý vyjsť z komfortnej zóny, ani nemám predstavu v čom by som sa mal kvalifikovať... Takže beriem len brigády a zamestnania ktoré nikto nechce robiť, také za malý plat, bez kvalifikácie, manuálne práce. Takže keby som vedel zvýšiť kvalifikáciu, tak by to bola cesta ale u mňa nie.

Tak z toho čo mám chcem udržať stravovanie sa typu: Pizza, Kebab, Coca Cola, Pepsi, Kofola, slanina, klobása, kuracie stehná, bôčiky, cigánska pečienka, langoš, palacinky, waffle, hotdogy, pekáreňské výrobky rôzne, také praclíky, croasanty, bagety, cesnakové záviny, makovky, milka čokolády, konder sladkosti... Proste tie najdrahšie veci ale tie mi proste chutia a robia mi príjemný pocit.

Na iných veciach mimo stravy extrémne až žgrlošsky šetrím. Nič nekupujem nové. Oblečenie zašijem ak sa roztrhne, nosím čo najdlhšie, beriem ho z charity, alebo darujú mi známi, rodina, prípadne blšáky, vietnamci. Obuv ak sa mi rozpadáva zlepím, zadrôtujem, proste jak somrák len aby som nemal výdavok. Bicykel či elektroniku mám všetko z inzerátu, blšáku, bazáru. Zariadenie izby nábytok všetko z darovaných a vyhodených vecí zložené. Mobil na kredit. TV príjem zdarma cez anténu. Proste nech neplatím za nič. Neviem kde by sa ešte dalo ušetriť aby som udržal to aby som mohol jesť to čo mi chutí.

Strana
z2
unterwasserman
autor
•
Včera o 20:50
@anonym_dcf745

@unterwasserman ty mas novy nick? pripominas mi dakoho kto odtialto zmizol

@anonym_dcf745 áno zrušil som nick, lebo som myslel že končím s celým internetom, ale ešte mám kredit na easy karty tak troška ešte pofórumujem. Ale musel som nanovo.

anonym_dcf745
•
Včera o 20:51
@unterwasserman

@anonym_dcf745 áno zrušil som nick, lebo som myslel že končím s celým internetom, ale ešte mám kredit na easy karty tak troška ešte pofórumujem. Ale musel som nanovo.

@unterwasserman vidis, a ja jedina ta spoznala lebo mi pripominas brata

sticker
unterwasserman
autor
•
Včera o 20:53
@anonym_dcf745

@unterwasserman a inac co mas nove? Tie plechovky napadli aj mna zbierat, aspon daco....Teraz najst pracu to je ako zazrak, teba aspon zoberu, teba beru do chranenych dielni? mna tam nechcu nemam ID

@anonym_dcf745 však kvôli tým chráneným som si vybavil ID ale ajtak som sa tam nedostal, furt majú plno. Tak chodím k bežným zamestnávateľom, a to už poznáš. Vyhodia ma, chvílu tu, chvílu tam... V sociálnej poisťovni kukali jak puk, že koľko som mal pracovných pomerov.

unterwasserman
autor
•
Včera o 20:55
@anonym_dcf745

@unterwasserman vidis, a ja jedina ta spoznala lebo mi pripominas brata

@anonym_dcf745 brata, tak už viem kto si, volal som ťa drobec. Nick si už nepamätám ale aj si sa ma skúšala zastať ale to nemá zmysel. Ich názor nezmeníš, lebo kým to nezažijú nevedia.

anonym_dcf745
•
Včera o 20:58
@unterwasserman

@anonym_dcf745 však kvôli tým chráneným som si vybavil ID ale ajtak som sa tam nedostal, furt majú plno. Tak chodím k bežným zamestnávateľom, a to už poznáš. Vyhodia ma, chvílu tu, chvílu tam... V sociálnej poisťovni kukali jak puk, že koľko som mal pracovných pomerov.

@unterwasserman mna ani nechcu zobrat. Nerozumiem, asi mam zle napisany CV a posielam kade tade, nic. Tak riesim zdravie.

unterwasserman
autor
•
Včera o 20:58
@anonym_dcf745

@unterwasserman vsak ked nic vazne, uzivaj zivot, len teda tym jedlom si doondis travenie tak sa snaz aspon hybat ked uz nezdravo jes

@anonym_dcf745 nič vážne len často som chorý... Ale tak čo narobím keď len to jedenie ma baví... Aj ženy by ma bavili ale na to treba dvoch, takže to neviem ovplyvniť. Ale dobre sa najesť záleží len odomňa.

anonym_dcf745
•
Včera o 21:00
@unterwasserman

@anonym_dcf745 brata, tak už viem kto si, volal som ťa drobec. Nick si už nepamätám ale aj si sa ma skúšala zastať ale to nemá zmysel. Ich názor nezmeníš, lebo kým to nezažijú nevedia.

@unterwasserman Tak vies, mas specificke myslenie ktoremu istym sposobom chapem. Tiez nie som uplne normalne zmyslajuca, velmi ma zmenil zivot, zial smutne udalosti. Preto rozumiem viac slovam niektoryc ludi, pretoze mam uplne ine myslenie, mam pocit ze aj tak niekedy nepatrim do tohto sveta...

2691
•
@unterwasserman

@anonym_dcf745 nič vážne len často som chorý... Ale tak čo narobím keď len to jedenie ma baví... Aj ženy by ma bavili ale na to treba dvoch, takže to neviem ovplyvniť. Ale dobre sa najesť záleží len odomňa.

@unterwasserman a máš už vyliečený močový mechúr?

unterwasserman
autor
•

Ale moc sme odbočili. Ludia ide mi len o toto. Chcem si celý mesiac užívať jedlá ktoré som menoval, ale na to treba rozpočet ktorý nemám. Viem len presúvať prostriedky že budem jesť na úkor iných vecí. Že na inom budem extrémne šetriť aby som mohol jesť.

unterwasserman
autor
•
Včera o 21:02

Napríklad nekúpim kredit, nebudem mať dáta, vás tu nebudem otravovať, ale budem mať o dva kebaby viac. Chápete. Takéto niečo. Že na čom sa dá ešte ušetriť, keď už teraz idem v režime že okrem bývania už za nič neplatím.

unterwasserman
autor
•
Včera o 21:19
@anonym_dcf745

@unterwasserman mna ani nechcu zobrat. Nerozumiem, asi mam zle napisany CV a posielam kade tade, nic. Tak riesim zdravie.

@anonym_dcf745 lebo postup je zlý, posielanie CV ma nikdy nezamestnalo. Ja chodím buď na nábory kde berú všetko čo príde, alebo mi vyvolávajú zamestnávatelia či nechcem prácu, a keď súhlasím som už na 95% priaty, alebo sú všade po meste plagáty že hladajú zamestnancov, tak sa ozvem a rovno ma zoberú.

unterwasserman
autor
•
Včera o 21:22
@anonym_dcf745

@unterwasserman Tak vies, mas specificke myslenie ktoremu istym sposobom chapem. Tiez nie som uplne normalne zmyslajuca, velmi ma zmenil zivot, zial smutne udalosti. Preto rozumiem viac slovam niektoryc ludi, pretoze mam uplne ine myslenie, mam pocit ze aj tak niekedy nepatrim do tohto sveta...

@anonym_dcf745 to máme viaceri, akurát včera alebo dnes mi Robo písal že v niektorom multiverzume sme aj my šťastní. Tiež neznáša tento kapitalistický systém a upanáhlaných ludí.

unterwasserman
autor
•
Včera o 21:24
@2691

@unterwasserman a máš už vyliečený močový mechúr?

@2691 už technicky áno, že ma už nebolí tak som nabehol do Biedronky a už hostina pred TV ide aj keď za posledné peniaze... Ale kým bolelo som bol opatrný pil som len vodu a jedol zdravšie.

unterwasserman
autor
•
Včera o 21:25
@anonym_dcf745

@anonym_dcf745 drobec s tebou sa mi dobre kecalo, rozumeli sme si, písali sme si veľa. Len ty žiješ v zahraničí že?

pralinka25
•
Včera o 22:19

ja ti to tu furt neverim 😀 ani pri 150 novom nicku

janulik2008
•
Včera o 22:26
@unterwasserman

@anonym_bc7527 áno som na PN a nudím sa. Keby som mal playstation hral by som, ale aj ten som predal.

@unterwasserman ved ked si PN tak je najlepsi css zacat riesit to ako sa stravujes.
Na lahke recepty je dobry napr Gemini. Ja som nedavno mala chut na bryndzovu natierku ale nechcelo sa mi hladat tak reku skusim AI a super poradil.😁

anonym_dcd2ff
•
Včera o 23:04

sa čudujem že si tu nevycapil svoje číslo účtu, že nech ti pošleme zopár eur.
pozeraj viac akcie v obchodoch, v kaufl. majú parené buchty - 6 ks necelé 2 e.
doma dáš na tanier , tanier nad hrniec s vodou a budeš hriať.

anonym_f9aee1
•
Včera o 23:18

Ej, synku môj premilený, tebe sa veru sníva o panských hodoch, ale vo vrecku máš len dieru a tri hrdzavé klince! Kdeže to svet slýchal, aby takýto leňochod, čo mu aj lyžica z ruky vypadne, chcel len pizzu žrať a kolou to zalievať? Ty nie si manták do života, ty si len lenivý sťaby voš v kožuchu, ktorej sa nechce ani vlastnou nohou pohnúť. Chcel by si bôčiky a klobásy, ale ruky máš mäkké ako cesto na štrúdľu. Keď ti chlapče z tvojich grošov nevychádza na tie tvoje americké maškrty, tak ti tvoja mater hovorí zrovna... zabudni na waffličky a kinderka, lebo skončíš pri suchom osúchu z minulej stredy. Ak ti nešmakuje zdravé a variť sa ti nechce, tak choď na lúku a pas sa s husami, tie tiež len chodia, zbierajú, čo nájdu, a nič nerobia. Ej, ale si ty len prefíkaný sťaby lišiak.

unterwasserman
autor
•
Dnes o 00:02
@anonym_dcd2ff

sa čudujem že si tu nevycapil svoje číslo účtu, že nech ti pošleme zopár eur.
pozeraj viac akcie v obchodoch, v kaufl. majú parené buchty - 6 ks necelé 2 e.
doma dáš na tanier , tanier nad hrniec s vodou a budeš hriať.

@anonym_dcd2ff ja žobrať nezvyknem. Skôr idem zbierať kovošrot alebo zálohovať, že si to zarobím vlastnými silami.

anonym_4b1d70
•
Dnes o 02:13

Zial zlate porekadlo sa k tebe hodi uplne najviac:bez prace,nie su kolace.Bez prace si nic take ako chces nekupis.
A to uz ta zase vyhodili,ved v tejto poslednej si dost dlho vydrzal.

unterwasserman
autor
•
Dnes o 02:21
@anonym_4b1d70

Zial zlate porekadlo sa k tebe hodi uplne najviac:bez prace,nie su kolace.Bez prace si nic take ako chces nekupis.
A to uz ta zase vyhodili,ved v tejto poslednej si dost dlho vydrzal.

@anonym_4b1d70 ešte nevyhodili, ale už mi párkrát vynadali nadriadeni že som nanič, už mám tretiu PN-ku za tento rok, pracovnú zmluvu mám do 31.1. 2027. Povedz aspoň jediný dôvod prečo by si mali nechať neschopného mantáka čo často maróduje?

Strana
z2