Koľko EUR si dokážete ročne odložiť?
Dobru chut k obedu. Kolko desiatok ci stovak tisic euro si dokazete rocne odlozit ci usporit do dalsieho roka? Napriklad ak si planujete kupit dom alebo auto. A mate naplanovane vacsie investicie , trebars do takeho auta dlhsie ako rok v ktorom sporite? Dakujem.
@anonym_autor nejako to tak nerátam. Odkladáme priebežne, koľko vyjde. Teraz sa nám pokazila nečakane práčka, neskutočne v nej buchlo, dohučala a prádlo sme vybrali len vypačením dvierok. Sadla som k mobilu, tukla NAY, objednala, zaplatila. Došli, doviezli, zapojili. Človek by mal mať vždy rezervu na nepredvídané náklady a niečo by mu malo ešte aj ostať. Niekto zarobí viac, odloží viac, ale sú aj takí, čo zarábajú malo a nemôžu viac odkladať.
@anonym_f090d0 vždy to nie je pravidlo, sú takí, čo zarobia viac a neodložia nič a sú takí, čo zarobia menej a dokážu čo to odložiť.
Odkladam len to co dostanu deti na sviatky a co zarobim na brigade.momentalne som na rodicaku tak nam este veru niekedy aj chyba nie ze vieme odkladat.ale odkladali sme predtym presne pre to ze sme vedeli ze ten jeden prijem vypadne.peniaze s muzom mame spolocne ale ked mu chcem kupit darcek nechcem to platit zo spolocneho. Tak tych par stoviek vzdy bokom mam.. ale statisice?kua asi niekde robim chybu...
@anonym_autor minulý rok sme chceli kúpiť auto tak pri úplnom utiahnuti opasku sme zvládli ušetriť 11 000€ ale pracovali sme dvaja a jedna celá výplata šla na šetrenie. Tento rok sme zvládli 8000€ a z toho sa kúpilo druhé auto , ktoré manžel potrebuje ako pracovné. Ale nemáme paušál,nekupujeme oblečenie iba ak niečo treba čiže iba základné veci,jedlo,hygienu. Pomohlo ti to?
@andulka1988 toto je môj sen, takto by som aj ja chcela pekne ušetriť. Z príjmov by to vyšlo, ale nejako sa neviem hecnúť a znížiť výdavky. Hlavne kraviny, čo reálne nepotrebujeme.
@andulka1988 toto je môj sen, takto by som aj ja chcela pekne ušetriť. Z príjmov by to vyšlo, ale nejako sa neviem hecnúť a znížiť výdavky. Hlavne kraviny, čo reálne nepotrebujeme.
@kuchynka15 tak to ti poviem že tam naozaj treba sebazaprenie neskutočné... Hádam sa raz odhodláš
My sme tento rok - 27000, co samozrejme musíme vrátiť. Zlá investícia...
Aj to sa stáva. Dúfam, že budúci bude lepšie.
@anonym_ad9c28 aka investícia do akcií?

@hellwant napísať že nakupujem a následne predávam to dokáže aj debil chápeš ,veď si to tu zerte aj s tými somarinami čo tu píšu ,tu aj tak normálny ľudia nechodia
@vlado19822 už to dosť preháňaš. Týmto si to úplne zaklincoval, je vidieť, že vôbec tomu nerozumieš. Rozčuľuješ sa kvôli " vymysleným" príbehom, prečo? Tak ich nečítaj, že niekto príde pri investovaný o peniaze, a? Sú to tvoje, alebo čo ťa irituje? Snažíš sa všetkým ukázatať aký si brutálne inteligentný a odhalil si, pritom vystupuješ ako obyčajný frustrovaný skrachovaný zadubenec. Presne kvôli takým ako ty majú Kysuce takú povesť akú majú. A pritom je to tak krásna oblasť.