Šetrenie peňazí v roku 2026
Ahojte,
dávate si nejaké šetriace výzvy? Chcem začať od zajtra šetriť a byť prísna. Čo by ste poradili?
@anonym_autor to kazdu chvilu o setreni tema 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@barbie2023 to hovoris teraz ze ides šetrit na kaloriach. Ked si najedena. Cele vianoce rezne, klobasy, grilované kurcata, svieckova knedle a kôprova omacka, zemiakove placky s cesnakom, 5 litrove hrnca kapustnice s mäsom klobasami, kolace, torty, čipsy pri televizore, obložene chlebiky, čokolady, bonboniery, 2 kila bananov, 3 kila mandariniek --- tak vtedy si povies budem šetrit na kaloriach. No lebo si totalne prejedena. 2 dni diety a potom to dobehnes dvojnasobne. Prejedenemu sa lahko hovori ze obmedzim kalorie. Hlad je velky pan. A zaujimave v trafikach kupujete cele kartony cigariet, to vidim ked idem okolo a doma vsetko zadymene a zafajčene a tu budete vysvetlovat ako idete setrit. Ani jeden ste sa tu nepriznali ako tuho fajcite a pol vyplaty miniete na cigarety 60 denne. A ked sa dobre najete k cigaretam pol litrovy hrncek kávy.
@58jozef ty to komu akože píšeš ? Ja som vegetarián a v živote som nefajcila 🤦 tak si to pis tomu koho poznáš.
@anonym_d5d184 Tiez som pozerala,ze neni temy o setreni ,kde by sa nezapojili zeny s prijimom aspon 5 tis.+, k tomu aspon 2 investicne byty,fondy,ktore okrem toho,ze si mesacne odlozia 1-2tis,este aj vela cestuju. Tomu hovorim setrenie😂
@anonym_4e185f
@anonym_autor Šetriace výzvy sú super nápad, hlavne keď chceš začať hneď a byť dôsledná. Odporúčam začať jednoduchou výzvou, napríklad „žiadne zbytočné nákupy“ na 30 dní alebo odkladať si denne malú sumu bokom. Pomáha aj jasný cieľ, na čo vlastne šetríš. Sleduj si výdavky, aj tie malé, lebo práve tie najviac unikajú. Buď na seba prísna, ale zároveň realistická, aby ťa to po pár dňoch neprestalo baviť

Nemám z čoho šetriť. Ale idem šetriť na kalóriách ,ktoré prijmem a budem šetriť so svojimi nervami. A tiez mienim šetriť so svojou energiou tam kde nie je žiaduca alebo je zbytočna 😄
@barbie2023 to hovoris teraz ze ides šetrit na kaloriach. Ked si najedena. Cele vianoce rezne, klobasy, grilované kurcata, svieckova knedle a kôprova omacka, zemiakove placky s cesnakom, 5 litrove hrnca kapustnice s mäsom klobasami, kolace, torty, čipsy pri televizore, obložene chlebiky, čokolady, bonboniery, 2 kila bananov, 3 kila mandariniek --- tak vtedy si povies budem šetrit na kaloriach. No lebo si totalne prejedena. 2 dni diety a potom to dobehnes dvojnasobne. Prejedenemu sa lahko hovori ze obmedzim kalorie. Hlad je velky pan. A zaujimave v trafikach kupujete cele kartony cigariet, to vidim ked idem okolo a doma vsetko zadymene a zafajčene a tu budete vysvetlovat ako idete setrit. Ani jeden ste sa tu nepriznali ako tuho fajcite a pol vyplaty miniete na cigarety 60 denne. A ked sa dobre najete k cigaretam pol litrovy hrncek kávy.