icon

Tipy na výhodné ceny a miesta pre nákup potravín

11. sep 2025

Ahojte, začínam zariadovať vlastnú domácnosť. Prosím, kto sleduje ceny, vedeli by ste mi napísať výhodné ceny produktov, za ktoré nakupujete? Zaujíma ma ten základ:
Vajíčka, hladka múka, ryža, olej, obyčajne maslo. A ešte, kde zvyknete nakupovať?
Dakujem

patka06
11. sep 2025

Nakupujem v Kauflande alebo Jednote základné potraviny väčšinou ich značku a využívam akcie spojené s kartou.

heln
11. sep 2025

@anonym_autor coze?
treba mat vernostne karty, aplikacie, vtedy su niektore potraviny lacnejsie.
ryza giana byva v akcii za 1,39 - 1,49, treba sledovat letaky kaufland, tesco, v tejto cene najdes ryzu aj v lidli.
muku najdes v obchodoch za 50 centov, aj za 1 euro. treba proste sledovat akcie a letaky.

januska12323
11. sep 2025

Kto ti doteraz nakupoval? Sama musíš zistiť kam sa ti oplatí ísť. My väčšinou v kauflande.

anonym_0aaf55
11. sep 2025

@anonym_autor jednota, ale záleží kde bývaš či chodíš autom,ako ďaleko, lebo my napr. v meste kaufland nemáme takže tam logicky nemôžem nakupovať.

sipopa
11. sep 2025

ak idem robit velky nakup, co zvacsa robim, tak to idem kauf a lidl. inak ku nam do potravin zbehnem, co mame najblizsie, ked nieco chyba alebo proste ked nieco treba. ceny si asi kazdy sleduje v letakoch, ako inak sa dozvies, kde sa momentalne co najlepsie oplati. normalne si pisem listocek, kde co maju a idem podla toho.

autor
11. sep 2025
@januska12323

Kto ti doteraz nakupoval? Sama musíš zistiť kam sa ti oplatí ísť. My väčšinou v kauflande.

@januska12323 babka.
Otázka bola myslená skôr tak, v akom rozsahu sa tieto ceny pohybujú. Že prídem do obchodu a uvidím múku a poviem si, "nie, je drahá, kúpim inde lacnejšiu" Mám možnosť nakupovať Kaufland, Tesco, Lidl

patka06
11. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 babka.
Otázka bola myslená skôr tak, v akom rozsahu sa tieto ceny pohybujú. Že prídem do obchodu a uvidím múku a poviem si, "nie, je drahá, kúpim inde lacnejšiu" Mám možnosť nakupovať Kaufland, Tesco, Lidl

@anonym_autor Ako som písala vyššie Kaufland má svoju značku, tá vychádza lacnejšie ako "originál" .
Stiahni si apku Kauflandu - KauflandCard. kde zbieraš body a budeš mať zľavové kupony, každý týždeň na niečo iné

biba_18
11. sep 2025

ja kupujem takmer všetko v tescu, ale máme vernostnú kartu a objednávam cez internet...
určite treba vernostnú kartu - ak sa teda rozhodneš pre jeden obchod, najlepšie by bolo kupovať väčšinu tam, aby si mala čo najlepšie ceny a kupóny...

viestta
11. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 babka.

@anonym_autor na iTesco mas skoro vsetky potraviny, mozes sa pozriet ake su ceny tych zakladnych a potom ked pojdes do obchodu mozes porovnavat. Ja nakupujem vacsinou v Kauflande a Lidli. Niekedy v Tescu.

romino
11. sep 2025

mne pride kaufland najvyhodnejsi. Byval aj Lidl .. ale uz velakrat som zbadal, ze lidlovska akcia je vo finale slabsia ako v kauflande.
Ked zacnes nakupovat ... rychlo zistis po par tyzdnoch, co je akcia, a co len: akoze akcia 🙂
Tie appky su vacsinou oblbovaky.
Tam tie ich "kupony". Velakrat davaju tie iste produkty, bez nutnosti aktivovat dopredu nejaky kupon za nejake body.. este v lepsej cene.
Pravidelne, napr. 1x do mesiaca ci dvoch. Idealna prilezitost nakupovat trvanlivejsie produkty prave vtedy.
Ako sliedit na nejaky "kupon" v aplikacii 🙂