Kde kupujete topánky na širokú nožičku?

z80
2. máj 2013

Mám 1,2ročného hlapčeka a má dosť širokú nožičku.Veľkosť topánkyč.20.
Posím poradte mi , kde kupujete papučky a topánky pre deti s rovnakým problémom. Papučky RaK sú nám uzke a malému začína jenden prst uchodiť nad ostatné.

klincek
2. máj 2013

Skus obuv od Tripos-u. Predajcu si musis vyhladat v mieste bydliska, ja poznam len v BA. Topanocky maju kvalitne a pohodlne, aj pre sirsie nohy. My od nich mame takmer vsetku obuv. A ak su malemu uzke papucky skuste radsej na prezutie sandalky, tam si mozes sirku regulovat. U nas sa osvedcili vyborne.

bubelko
2. máj 2013

@z80 moj syn ma tiez sirsiu nozicku. elefanten ma rozne sirky topanok (s, m, w) a potom bären-schuhe su sirsie. a na doma by som zvolila miesto papuc protismykove ponozky.

lejlla
2. máj 2013

Aj starsi syncek ma taky problem...mne sa osvedcili Sante zo zdrav.potrieb aj Peddy nam vyhovuju...

ninan2
2. máj 2013

v Protetike, dobry pomer kvalita/cena, Elefanten su sice asi lepsie, ale aj ovela drahsie... Kamoska chvali aj ten Tripos, tiez fajn ceny.

anjelicek26
2. máj 2013

@z80 - clarksy a siroke elefantky a neskor (od 2,5 roka) aj adidasy malemu sadnu perfektne... ma siroku nozicku ako su prsteky, len tieto topanky su mu pohodlnne.

monchicca
2. máj 2013

skus papucky Wiggami http://www.detskepapuce.sk/chlapcenska-obuv-ViG... Ja som tiez teraz objednala mojmu synovi a su naozaj siroke, ale my musime kvoli ortopedickej vlozke, co ma na mieru a do ziadnych inych sa nam nezmestila a do tychto v pohode.

petkovamama
3. máj 2013

@z80 ahoj.tiez mame siroku nozku.ale natrafila som na super obchod www.minitopanocka.sk je to protetika.ortopedicka vlozka,pevna pata,siroka topanka.kupila som aj sandalky aj platenky,super su,ako papucky.

stanislavao
3. máj 2013

Protetika. oni maju take siroke topanky, ze ja ich ani nemozem kupovat, lebo su sirokanske. a aj Nike su siroke.

simsalabim
3. máj 2013

Aj znacka BAMA, predavana v Rene, ma obvykle 3 sirky, oznacene farebne. My mame zas oopacny problem, uzucke nozky.... spominana Protetika je podla mna dost siroka tiez - mozes skusit - na nase uzke nozky su absolutne nenositelne.

zigi84
9. máj 2013

Ja mam rovnaky problem s dcerkou a jednoznacne odporucam pediped. Su drahsie, ale oplati sa investovat. Teraz ma 2 roky, uz nema taku siroku nozku, ale ked zacinala chodit, tak som jej neobula nic a skusali sme vsetko mozne. Sadli nam len pediped a doteraz som s nimi velmi spokojna. Objednavam ich z orig. stranky (www.pediped.com), vzdy len z vypredaja a to sa celkom da zaplatit a postovne je 4 Euro.