Ahojte, dievčatá 🙂
Vítam vás v novom fóre. Budem rada, ak si tu budeme vymieňať rady, tipy a triky ako na zdravšie a sebavedomejšie ja.
Zároveň vám rada posuniem informácie, ktoré o výžive, zdraví, cvičení a pohybe mám - a verím, že sa mi trochu podarí zmierniť chaos, ktorý vo vás môže zanechať čítanie rôznych (neoverených) internetových článkov.
Vyštudovala som Regeneráciu a výživu v športe na Masarykovej univerzite, momentálne pokračujem v magisterskom programe Kondičný tréning. Som mama takmer štvorročnej princeznej, milujem silový tréning a verím v silu silných žien 🙂
Okrem toho rada píšem - a práve o výžive a cvičení. Rada sem budem dávať odkazy na články (nielen moje 🙂 ), ktoré majú hlavu a pätu, nešíria dezinformácie a naozaj dokážu pomôcť.
Budem veľmi rada, ak si tu postupne vytvoríme komunitu, kde sa nebudeme báť pýtať správne otázky, dostaneme na ne adekvátnu odpoveď a budeme sa snažiť byť každý deň o kúsok lepšími, než sme boli včera.
A keďže sa nedá všetko naraz - jeden deň to môže byť o niečo lepšia mama, ďalší deň manželka a na ten ďalší... to už nechám na vás 🙂