icon

Ako získať osvedčenie pre epidemiologickú činnosť?

drobcek07
16. nov 2023

Ahojte chcem sa spytat ci niekto robil tieto skusky u nas v Topoľčanoch ?viete mi povedat ako to prebieha

katariiinkaa
16. nov 2023

Neviem síce ako v TO, ale boli sme s manželom tento rok v SNV a teda bola to úplná pohodička. Najprv bol písomný test - myslím že 30 otázok (a,b,c,d) a potom ústna skúška. Na ústnej skúške sme si vlastne ťahali každý papierik kde boli 3 otázky a tie sme mali zodpovedať.

katariiinkaa
16. nov 2023

ešte možno doplním že na stránke SNV RUVZ mali skvelo spracované materiály na učenie - nemalo to 100 strán ako niektoré iné, učili sme sa v podstate len z toho a úplne to stačilo.

mikitilik29
Autor odpoveď zmazal
katariiinkaa
16. nov 2023

@mikitilik29 to veru nemám, boli sme na osvedčeni odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami

drobcek07
autor
16. nov 2023

@katariiinkaa ďakujem skusim si pozriet aj tie ,lebo ja mam asi 80 stran na ucenie... do buducej stredy

katariiinkaa
16. nov 2023

@drobcek07 určite pozri, boli fakt dosť dobre spracované a úplne všetko sa spomínalo v tých podkladoch s čím sme sq stretli v teste. Test bol oveľa jednoduchší ako som si myslela že bude.

kristinkakvetinka
24. nov 2023

@drobcek07 ja som robila v TO a úplne v pohode ani som sa to moc neucila ale bolo to dávnejšie bola som mladšia.

drobcek07
autor
26. nov 2023

@kristinkakvetinka
@kristinkakvetinka uz to mam za sebou 😊a nebolo to nic strasne ,test sice chytaky ale dalo sa to