icon

Bioharmonia Stop fajčeniu - skúsenosti, priebeh

17. máj 2023

Dobrý deň, máte s tým skúsenosť? Ako to prebieha? Čo ma čaká a či to ozaj pomáha . (Komentáre-keď chceš prestaneš sám/sama si prosím odpustite)

ddaassuullaa
17. máj 2023

Napisem presne to, co pocut nechces - absolvoval to muz dvakrat. Ale nam doma vadilo to fajcenie...cize isiel na biorezonanciu, chvilu sa drzal a potom vzdy zacal natajnasa fajcit. Realne on nechcel prestat a pracovne stretka v kaviarni - autopilot ziadal cigaretu. Kazdy koho poznam a chcel prestat, prestal. Vratane mna. Bez biorezonancie....
Ako to.prebieha netusim, nepytala som.sa, ale urcite to na stranke maju napisane

panonia
17. máj 2023

Vyhodené peniaze ak čakáš zázrak tak sa žiadny neudeje... bývalý tam bol 2x a hneď v aute fajčil...doteraz fajčí tusim este viac.

aaadkaaa
17. máj 2023

Muz tam bol, vydrzal nefajcit do vecera😏 siel tam, lebo tam bol jeho kamarat,ozaj silny fajciar a pomohlo. Resp.povedal nam mesto, kde bol a ked som googlila,naslo mi bioharmoniu. Nakoniec vysvitlo, ze on bol inde. Takze u nas tiez vyhodene peniaze. A priebeh- vyfajcis cigu, popol odklepavas do takej nadobky, potom im oslintas daku tycinku, to vsetko napoja na nejaky pristroj, nohy a ruky das na nejake platnicky, okolo hlavy tiez nieco a sedis ako truhlik a cakas na zazrak....konina na mraky, ale chcel vyskusat... ja som prestala zo dna na den aj bez somarin, moj muz taku volu nema....proste ak nemas silnu volu, tak ti to nepomoze, ak ju mas, tak to nepotrebujes

natalia7909
10. mar 2025

Môj otec tam bol, konkrétne bioharmonia Krušovce a po prvom sedení nevyfajčil ani jednu cigaretu a to bol fakt tvrdý fajčiar. Už je tomu 2 roky a nemal zapálenú ani jednu cigaretu. Takže asi fakt záleží ku komu pôjdete.