Časy kontrol na urgente v Topoľčanoch
Dobrý deň, viete prosím ako to funguje na urgente konkrétne v Topoľčanoch?
Teta si zlomila novú vo štvrtok, bola večer na urgente a doktor jej povedal, že sa tam má hlásiť o týždeň na kontrolu. Len nevie, že kedy prebiehajú kontroly, či môže prísť aj poobede napríklad, lebo ju tam vezie neter, a tá skôr nemôže.
Či bude treba to inak poriešiť.
Ďakujem
kontrola sa nerobi na urgente ale normalne na ambulancii traumatologie v riadnych ordinacnych hodinach
Doktor jej povedal, ze ma ist o tyzden na kontrolu, ale nie na urgent,ale chirurgovi - takto sme boli aj my so zlomeninou
Sestra s ňou vtedy bola tam a dr povedal, že tam majú aj prísť na kontrolu, čiže určite na urgent.
Teta má 71 r., potrebuje aby s ňou išla neter, lebo ona si ani nezapamata čo jej dr hovoril z toho stresu
Sestra s ňou vtedy bola tam a dr povedal, že tam majú aj prísť na kontrolu, čiže určite na urgent.
Teta má 71 r., potrebuje aby s ňou išla neter, lebo ona si ani nezapamata čo jej dr hovoril z toho stresu
@anonym_autor neter je vnucka? Ak ano, ma narok na paragraf na sprevadzanie babicky na osetrenie a vysetrenie, tak nech s nou ide doobeda, v riadnych ordinacnych hodinach.
@anonym_autor neter je vnucka? Ak ano, ma narok na paragraf na sprevadzanie babicky na osetrenie a vysetrenie, tak nech s nou ide doobeda, v riadnych ordinacnych hodinach.
@viestta nie, je to vlastne teta, mamina sestra, ale ona nemá svoju rodinu, iba nás netere a býva sama...veď o to nejde, keby sa nedá inak, sestra si vezme dovolenku, len chcela aspoň do jedenástej odrobiť a pol dňa voľno...ale nikde nevieme nájsť ako tam prebiehajú kontroly, keďže urgent je nonstop. Ja v Nitre som tiež chodila s zlomeninou na urgent na kontrolu, ale takýmto bolo na pol dňa čakania
ešte som nepočula že na urgent sa chodí na kontrolu.
urgent je len urgent - stavy vážne a neodkladné. Nie kontroly. Ale vy to máte možno inak.
A na urgente niekto doobeda aj ordinuje? Oni nezačínaju az poobede? V rodine sme mali viac prípadov zlomenín a navštívili urgent a kontrola bola uz na traumatologii počas ordinacnych hodín...
urgent v TO funguje cez deň ako traumatológia, takže kľudne tam choďte
@viestta nie, je to vlastne teta, mamina sestra, ale ona nemá svoju rodinu, iba nás netere a býva sama...veď o to nejde, keby sa nedá inak, sestra si vezme dovolenku, len chcela aspoň do jedenástej odrobiť a pol dňa voľno...ale nikde nevieme nájsť ako tam prebiehajú kontroly, keďže urgent je nonstop. Ja v Nitre som tiež chodila s zlomeninou na urgent na kontrolu, ale takýmto bolo na pol dňa čakania
@anonym_autor na urgentnej ambulancii sa kontroly nerobia, moze ta ista ambulancia robit v riadnych ordinacnych hodinach aj beznu prax, ale prist na kontrolu v case ked uz je tam len lekar, ktory sluzi pohotovost je hulvatsvo. Takze si to zariadte tak, aby dosla doobeda
@anonym_autor na urgentnej ambulancii sa kontroly nerobia, moze ta ista ambulancia robit v riadnych ordinacnych hodinach aj beznu prax, ale prist na kontrolu v case ked uz je tam len lekar, ktory sluzi pohotovost je hulvatsvo. Takze si to zariadte tak, aby dosla doobeda
@viestta prečo by to bolo hulvatstvo, keď pracujú na ordinácii aj poobede do 15tej...zas nepreháňajte.
Dnes sme si tam zavolali, zistili ako to presne u nich funguje a čuduj sa svetu, môže prísť kľudne cez obed, že nieje problém...
@viestta prečo by to bolo hulvatstvo, keď pracujú na ordinácii aj poobede do 15tej...zas nepreháňajte.
Dnes sme si tam zavolali, zistili ako to presne u nich funguje a čuduj sa svetu, môže prísť kľudne cez obed, že nieje problém...
@anonym_autor do 15 su riadne ordinacne hodiny, ale vyzeralo to tak, ze tam do tej 15 nepride
@viestta nie je to hulvatstvo, nevieš, nekomentuj.
Sama som tak bola.

Teta nech zavola svojmu obvodakovi nech jej vystavi ziadanku na zdravotnu prepravnu sluzbu, oni ju dopravia na kontrolu na chirurgiu (traumatologiu) v riadnych ordinacnych hodinach. A ano, do tej nemocnice kde ju prvy krat osetrili