Crystall Call v Topoľčanoch
baby,prosim vas nerobil ,al.neribi niekto v crystall call v tooolcanoch? Da sa tam robit aj na brigadu? Lebo s malou by som nemohla robit na TTP.
Robila som tam projektoveho manazera cca 2 mesiace na pobocke v BA a chodila som po call centrach po Slovensku. Pokual vuem v Topolcanoch mali aj chranenu dielnu. No nazor na tuto SK firmu a jej styl podnikania mam, bola to skusenost za kyoru som vdacna, vo cela veciach mi otvorila oci. Obdivujem kazdeho, kto chce za almuznu telefonovat a otravovat ludi bambusovymi ponozkami a podobne. Brigadnikov brali v pohode
Závisí na aku linku ideš.maju tam aj pasívne tzn.ze nevoláš a neotravujes ty.ale volajú tebe a vybavujes zákazníkov...len. Tam neviem,či ti dovolia brigádu,ale za opýtanie nic nedas...lebo boli aj takí na linke,že brigadne jednu dobu...

Och tieto otravy otravné keď začnú x krát vyvolávať a ponúkat kadečo tak ma ide šľak trafiť...🙄mala som to robiť konkrétne tlačiť kaleráby do hlavy druhým aké je to super a kadejaký výhodný balíček s čistiacimi prostriedkami nakoniec som sa na to vykašľala