icon

Koľko stojí ťažká extrakcia zuba u chirurga?

jdvorka
18. jan 2025

Koľko stojí vytrhnutie stoličky u zubného chirurga (komplikované vytrhnutie) - okres TO?

Dobrý deň,

viete mi z osobnej skúsenosti povedať, že koľko si približne pýta zubný chirurg za vytrhnutie 8-smičky (komplikovaný zákrok, zub je stále pod ďasnom)? Ďakujem

taktotedanie
18. jan 2025

@jdvorka na stomatochirurgickom odd vacsich univerzitnych nemocnic platis len za anestezu do 5€
Ja som dokonca neplatila nic

kristina2412
18. jan 2025

Ja som platila 170€.

yoxinka
18. jan 2025

Mne museli 8čku vyrezať, na chirurgiu ma posielal zubár, ktorý nemal zmluvu s poisťovňami, bola som do na stomatochirurgii Heydukova v BA, platila som 10€.

denisa_deniska
18. jan 2025

@jdvorka martin - chirurgicky 0€, zubárka mi dala výmenný lístok

mogaa
18. jan 2025

@jdvorka je to naozaj individuálne a záleží to od toho na aké pracovisko pôjdeš.....u nás je stomatochirurg u ktorého za takéto zákroky dáš od 100-180eur....musí ti rozrezať dásno, vybrať zub a zašiť....predtým RTG a potom býva kontrola(tá byť môže a nemusí)

zuzu1986
18. jan 2025

@taktotedanie a to kde prosím?ja som si platila narkozu,a aj stomatochirurga

taktotedanie
18. jan 2025

@zuzu1986 ved to je predsa statne preco by si mala platit
Normalne na stomatochirurgickom odd, prisla som vytiahli odisla som, naplanovali kontroly neplatila som ani cent
Teraz myslim pytaju za injekciu na umrtvenie ale viac ako 5€ to nieje
Napr konkretne v kosiciach 2€ co bola kamoska tahat komplikovanu 8 s vymennym listkom v univerzitnej nemocnici
Aj keby si bola z ba tak ta to vlakom s cestou a spat vyjde ooovela lacnejsie , co tu citam 170€ za tahanie, do toho kontroly, cena sa navysi , masaker no

anesim
18. jan 2025

Dcere vytahovali vsetky 4 osmicky, ( pred 3-4 rokmi) samozrejme postupne. Spodne mala takmer nalezato, vrchne trochu sikmo. Cena za zub bola rozna od 200-270

jdvorka
autor
18. jan 2025

@taktotedanie dobrý deň, môžem vedieť kedy a kde ste boli? Ďakujem

jdvorka
autor
18. jan 2025

@denisa_deniska dobrý deň, môžem vedieť kedy a u ktorého MUDr. ste boli? Ďakujem

taktotedanie
18. jan 2025

@jdvorka to mas jedno kazda statna nemocnica

denisa_deniska
18. jan 2025

@jdvorka štátna nemocnica, stomatológia, nejdeš za konkrétnym dr., robí ti ten, ktorý má v ten deň službu. Celkom odporúčam, bola som pred dvoma rokmi, akurát určite tam potrebuješ výmenný od tvojej zubárky a čakacia doba od konzultácie boli 4 mesiace, ale urobili mi to dobre, mala som rovnaký problém ako ty

taktotedanie
18. jan 2025

@denisa_deniska ja som dokonca prisla len opytat a hned ma vzali v ten den

lienka.7
18. jan 2025

@jdvorka ako to ti píše
@taktotedanie na heydukovej okolo 10€, inde súkromné aj 450€. Takú cifru zapotil súkromný zubár známemu. A podotykam, ze šlo o 2 zuby, cize 900€ chcel. Mu vravim, či mu sibe🤦‍♀️ navyše komplikovaný výkon by som si len tak u obyčajného zubára ani robiť nedala. Lebo je rozdiel zubár a stomatochirurg.

taktotedanie
18. jan 2025

@lienka.7 mas aj stomatochirurgov sukromnych ale teda akoze tie sumy co uz pytaju ja sama som zdrsvotnik ale pride mi to neskutocne zdieranie
Odo mna pytali vtedy 270€ hovorim neexistuje, podakovala som sa a odisla prec, na druhy den som sa sla opytat na to stomatochirurgicke odd a sestricka hned pockajte vezmeme vas, pytam sa kolko budem platit zo zvedavosti a ona na mna nic, topka
Teraz beru 2€ za injekciu

jdvorka
autor
18. jan 2025

Ďakujem veľmi pekne. Pozerala som a najbližšie máme takéto oddelenie v nemocnici v NR, takže sa v pondelok objednám, výmenný lístok od svojej doktorky mám. Ďakujem za všetky skúsenosti a rady ❤️

zuzka95615
18. jan 2025

Ahoj. Ja som bola pred rokom u Dr. Rada ml. v TO. Platila som 100€

gilmorka
25. jan 2025

U Mudr Jurkoviča v roku 2020 40eur, u Mudr.Tobiáša na rohu pri nadjazde v roku 2023 100eur, ale ten mi musel ťahať nevyrastený zub ktorý rástol do sánky, aj mi to tam pílil.

gilmorka
25. jan 2025

Ale Jurkovič mi trhal iba stoličku 8čku ktorá išla šikmo do ďalšieho zuba.
Tobiáš sa narobil riadne,ale hojenie bolo bez problémov.