icon

Maminy z Topoľčian. Kto má chuť sa stretnúť?

gzzzl
24. aug 2011

Ahojte, po narodeni nasej dcerky sme sa prestahovali do Topolcian... Hladame si kamosky, kto ma chut sa stretnut?

Strana
z2
ivuska81
3. okt 2011

ahoj ako je to s tymi kamoskami aj sa niekto ozval?

nicky655
3. okt 2011

@ivuska81
@gzzzl ahojte,a ste priamo z topolcian?

ivuska81
3. okt 2011

ahoj ano ja som priamo z topolcian

nicky655
4. okt 2011

@ivuska81 ok🙂 teraz pozeram,ze prispevok gzzzl je uz z 24.augusta 🙂
som sa pytala,lebo aj nie som priamo z topocian-ja som sa praveze odtial odstahovala.a ty si na tom ako s kamoskami na kocikovanie: 🙂

gzzzl
autor
4. okt 2011

Cau Ivuska 🙂 VED my sa pozname :D Ja chodievam s Adou a jej Leuskou na plavanie... zatial sa mi neozval nikto... ale ved casom sa hadam pozoznamujem s vami maminami :D

Nicky - nooo je stary ten prispevok, ale aktualny... Vidiet v meste plno mamin s kocikami...ale tazko sa mi zoznamuje, ked mam len 5 mesacnu dcerku...este nechodievame do parku, kde sa hraju deti... takze kocikujem sama...zatial - dufam :D

monika237
22. dec 2011

čaute baby, ja už mám síce skoro trojročnú dcérku, ale keď budete chcieť pokecať,alebo stretnúť tak v pohode 🙂 Som priamo z Topoľčian a tiež nemám moc kamarátiek s deťmi, lebo mám len 21 rokov...

kajiq
6. jan 2012

Tak je tu nejaka mamina z Topolčian?? 🙂

monika237
12. jan 2012

kajiq Tu som!🙂

fay26
22. jan 2012

ahojky maminy, ja som tiež z Topoľčian - mám 4-mesačného synčeka, zatiaľ chodíme na prechádzky sami, kto sa pridá? 😝

gzzzl
autor
23. jan 2012

@monika237 cau Monika, sranda, ze vase prispevky my vobec nechodia.... teraz som si to vsimla - Kocky, tak dame nejake stretko s nasimi ratolestami???? 😀

gzzzl
autor
28. jan 2012

@nicky655 ahoj Nicky, uz hej :D a vy?

nicky655
28. jan 2012

@gzzzl ???teraz som trohcu mimo otazku? myci sme z topolcian?nie priamo?alebo co si sa pytala? 😀 vidim,ze medzi drobcami mame len mesiac rozdiel.inak,niekedy by sme mohli dat stretko v materskom centre🙂by sa deti vyhrali🙂 lebo minule som tam konecne dosla a tam nikoho ☹
@fay26
@kajiq

fay26
1. feb 2012

@nicky655 ahojky, to je dobrý nápad, a kde je v TO materské centrum? 🙂

nicky655
1. feb 2012

@fay26 materske centrum je v materskej skolke na gagarinovej ulici.to je na tom sidlisku ako je billa.

fay26
1. feb 2012

@nicky655 juj tak to super, blízko bývame, ani som nevedela, že tam je materské centrum 😝 a ako to tam funguje?

nicky655
1. feb 2012

@fay26 tak to mas super🙂tak to ti teda neporadim-ja som tam sice bola,ale vela mi tam toho nepovedali.ze su v nejakom medziobdobi,ze im odisla pani,ktora to tam viac-menej organizovala,chystala aktivity.... teraz by mala byt nejaka nova.treba sledovat facebook,tam byvaju novinky.
napr.nitra m asuper-kurzy cvicenia,hudby....keby to aj v topolcanoch tak fungovlao.

maahuliena
1. feb 2012

@nicky655 ako je billa? divne.. ved gagarinka je inde.. nie pri bille 😅

nicky655
1. feb 2012

@maahuliena gagarinka je o nieco dalej.tak som myslela,ze ak sa napr.niekto neorientuje ze je to tym smerom🙂)))

maahuliena
1. feb 2012

@nicky655 jaaj, lebo ja mam gagarinku hned pod nosom.. preto sa čudujem... tiež by som išla do toho centra.. nech sa mala vyblazni 😅 aj s inými detičkami.. snad to ešte funguje? či? .

nicky655
1. feb 2012

@maahuliena da sa tam dojst v pohode,na facebooku maju otvaracie hodiny,kedy tam su.teraz v zime je to vlastne jedina moznost.

maahuliena
1. feb 2012

@nicky655 diiiky, skusim to kuknuť na FB... 🙂

maahuliena
1. feb 2012

@nicky655 na fb som nenašla žiadne otvaracie hodiny, ale tak to MC je hned pri nas, zajtra to omrknem ... 🙂 budem rada ak sa nejaka mamina pripoji, nech tam nie sme sami 🙂

inffinity
1. feb 2012

ahoooojte aj já tu jsem 🙂 ráda se pokamarádám, máme starší kamarády a všichni šli do školky a maminy do práce a zůstaly sme samy.. ráda se s někým dohodnu na ven a tak 🙂 taky bydlíme u Gagarinky 😎

inffinity
1. feb 2012

@gzzzl

@kajiq klidně se ozvete 🙂 ráda se seznámím s novými lidmi, jsem v SR teprve necelé 4roky 😉
@monika237

nicky655
2. feb 2012

OZNAMUJEME, že otvorené bude v pondelok, stredu a v piatok od 8.00-12.00 hod.a v utorok a vo štvrtok poobedie od 15.30 - 18.30 hod.
@maahuliena
tu to bolo,na fb,ked si kliknes na nastenku,tak prva spravca.toto je odtial skopirovane

maahuliena
2. feb 2012

@nicky655 vdaka 🙂 ty už si tam s malinkou bola? ako tam bolo, ak si bola... 😕

cabby88
6. feb 2012

ahojte,môžem sa k vám pridať? 🙂

monika237
9. feb 2012

čaute ja som tu ale dlho nebola 🙂 Inffinity - aj my bývame pri Gagarinke 🙂

inffinity
9. feb 2012

@monika237 a jak to že se nepoznáme 🙂 chodí ti malá spinkat po obedě? moja ne a máme v plánu se napapat a jít na procházku přidáte se?

monika237
9. feb 2012

Neviem, prečo sa nepoznáme 🙂 Malá nechodí spať, už od jedného roku nespáva (bohužiaľ), ale dnes nemám v pláne ísť, škoda, musím baliť, upratovať atď, lebo ráno odchádzame na víkend preč, ale keď prídeme určite by som šla na prechádzku 🙂

Strana
z2