MUDr. Ludvik Grünwald Bošany verzus MUDr. Bilíková Topoľčany
Prosím Vás maminy, ktoré máte skúsenosti s týmito čelustnými ortopedmi.. musíme ísť s malým /8r/na konzultáciu kvôli strojčeku a netuším kam máme ísť.. od zubného lekára sme dostali tieto mená.. Neviete mi poradiť kam ísť a neskrachovať a zároveň "neublížiť" malému.. Koľko sa u koho platí za vyšetrenie/konzulácie/strojček a ako ste boli spokojné? Ďakujem za každú radu 🙂
@adriana1978 ďakujem veľmi pekne za odpoveď.. ja tomu už nerozumiem.. berie asi najmenej, čo nechápem to darebáctvo iných zubárov - keď to ide u iných, prečo nie inde.. no nevadí - ja som jej už aj volala, bohužiaľ má plno pre nás, takže si musím nachystať cca 700e :( ani sa nečudujem, že je obsadená.. keby nechamrali iní, aj oni by mali plno.. ale to je také slovenské.. joj, prepáč - som strašne rozčúlená...
@maminka2013 prosím vás u toho Grunwalda sa platí 700€? Mam ten istý problém s dcérou , Bilikova nás už nevzala tak zháňam. Dakujem za odpoved.
@vevapeto dobrý deň, čo mám informácie, tak pýtal za 1 strojček 350,-e, avšak to išlo teraz hore, tak čakajte aj viac.. ja som obvolala všetko - aj poisťovňu nech poradia :D čo môžem poradiť, ak ste v dôvere, preplatia Vám 80% z toho, čo preplacajú u zmluvných lekárov.. napr. ak zmluvnému preplácajú 200e, tak tu Vám preplatia 160,-e /lepšie ako nič/.. treba len podať žiadosť do dôvery.. ak máte inú poisťovňu - skúste sa tam kontaktovať na čo máte nárok - podľa mňa ani o tomto mnoho ľudí nevie.. držím päsť..
@maminka2013 Dakujem veľmi pekne za info, keby to malo byt do tých 1000€ tak to som s tým ešte OK lebo som myslela ze to bude oveľa viac. Majte krásny deň.
@vevapeto aj Vám prajem pekný deň.
@vevapeto aj Vám prajem pekný deň.
@maminka2013 Zdravym vas.Prosim vas ako ste pochodili s tym strojcekom?my uz najmenej 2 roky zhaname.Boli sme aj Bosanoch pred rokom a tam bol velmi arogantny ten doktor.Nechcel synka vziat,lebo mal este par mliecnych zubov.Zajtra sa chystam znova pani Bilikovej.Dufam velmi ze tento raz povie inu odpoved ako naposledy.Nada poistovna ma s nou dokonca zmluvu.
@maminka2013 Zdravym vas.Prosim vas ako ste pochodili s tym strojcekom?my uz najmenej 2 roky zhaname.Boli sme aj Bosanoch pred rokom a tam bol velmi arogantny ten doktor.Nechcel synka vziat,lebo mal este par mliecnych zubov.Zajtra sa chystam znova pani Bilikovej.Dufam velmi ze tento raz povie inu odpoved ako naposledy.Nada poistovna ma s nou dokonca zmluvu.
@kristina0307 dobrý deň, nezobrala nás Bilíkova - berie len zo svojho obvodu a už aj to málo.. nakoniec nás zobrala p. Bladova, skočili sme u nej na vysuvacom -tzv."nočný", ale tento rok sa máme hlásiť na normálny - tiež ma plno už - máme ísť aj s dcérou, tak nám prisľúbila,že ju zoberie,ale len preto,že už má syna. Som zvedavá koľko nás to bude stáť, keďže za ten nasuvaci sme dokopy aj s prehliadkami nechali cca 400e. Držím palce pri hľadaní 🙂 inak strojčeky veľmi nechcú riešiť pokiaľ nie sú všetky zuby trvalé,pretože sánka aj so zuboradim sa ešte len vyvíjajú..
@kristina0307 dobrý deň, nezobrala nás Bilíkova - berie len zo svojho obvodu a už aj to málo.. nakoniec nás zobrala p. Bladova, skočili sme u nej na vysuvacom -tzv."nočný", ale tento rok sa máme hlásiť na normálny - tiež ma plno už - máme ísť aj s dcérou, tak nám prisľúbila,že ju zoberie,ale len preto,že už má syna. Som zvedavá koľko nás to bude stáť, keďže za ten nasuvaci sme dokopy aj s prehliadkami nechali cca 400e. Držím palce pri hľadaní 🙂 inak strojčeky veľmi nechcú riešiť pokiaľ nie sú všetky zuby trvalé,pretože sánka aj so zuboradim sa ešte len vyvíjajú..
@maminka2013 dakujem velmi pekne ze ste napisali.Syn ma uz vsetky trvale zuby.No u Dr.Bilikovej znova ta ista odpoved.Sestricka nas odbila raz dva.tak sne tiez zasli pani Bladovej a ma teraz uz plno.Pani sestricka bam dala radu,mame sledovat ich FB a tam sa dozvieme kedy budu prijmat pacientov.Tak sme boli znova smutny.A twn nocny strojcek 400eur?fuuha to je teda dost.a pomohol aspom nieco?
@maminka2013 dakujem velmi pekne ze ste napisali.Syn ma uz vsetky trvale zuby.No u Dr.Bilikovej znova ta ista odpoved.Sestricka nas odbila raz dva.tak sne tiez zasli pani Bladovej a ma teraz uz plno.Pani sestricka bam dala radu,mame sledovat ich FB a tam sa dozvieme kedy budu prijmat pacientov.Tak sme boli znova smutny.A twn nocny strojcek 400eur?fuuha to je teda dost.a pomohol aspom nieco?
@kristina0307 prepáčte,že až teraz.. áno pomohol.. zub, ktorý mal malý vytlačený dnu - padol v škôlke a zarazil si ho- pekne vyrovnal

@maminka2013 ahoj,my sme chodili Bilikovej. Bola na malú vždy príjemna,dala jej na výber gumičky...Platili sme len na začiatku,za vrchný okolo 25 a za spodny okolo 15 eur.To boli jediné poplatky.Kazde 3 týždne chodila na doťahovanie, výmenu gumičiek avzdy bez poplatku.