Recenzie na pôrodnicu v Topoľčanoch
Ahojte, je tu niekto, kto má aktuálne recenzie na topoľčiansku pôrodnicu? Odišli odtiaľ vraj dve dobré pôrodníčky a celkom ma zneisťuje pôrodník Dojčan, alebo nejaké podobné meno, vraj je veľmi arogantný a nemá ľudský prístup. O pár mesiacov rodím, preto by ma zaujímali nejakú čerstvé skúsenosti mamičiek. Ďakujem
@anonym_autor z ľudského ale aj odborného hľadiska odporúčam pani Dr. Szabóovú 😉 tiež ma čaká pôrod o pár týždňov
@anonym_autor ahoj ja som bola vo februari a vsetko bolo super. Mala som pri pôrode p.primara Urbanca. Ktore porodnicky odisli ?
@tali111 kováčiková a hatalová, išli do NR.
@dominika9393 rozmýšľam, že oslovím buď ju, alebo dr. Soboňovú.
@dominika9393 rozmýšľam, že oslovím buď ju, alebo dr. Soboňovú.
@anonym_autor kedy ťa čaká pôrod ?
@anonym_autor mňa v apríli 🙂 ja som počula fajn recenzie na topoľčiansku nemocnicu z poslednej doby ..
@simca115 áno, aj ja.. len sa bojím toho jedného doktora, na ostatnych som pocula len same chvali. Kazdopadne, odporucam ti aj predporodnu pripravu, ktoru robia v porodnici zdarma, aj s cvicenim, je to super 👌🏼 a mozem to dat vediet, ked ja porodim, ze co a ako 😃
@anonym_autor cvičiť chodím do fit phyzio a predporodna asi na to je ešte čas či ? či odkedy sa chodí
@simca115 do nemocnice mozes chodit od 20tt sa mi zda, treba sa ale vopred ozvat - kontakt maju na webe.
@dominika9393 jej, tiež más termín v januari? 😊
@anonym_autor ano ano 14.1.
@anonym_autor super ďakujem za tip 🙂 drzim palce aby nám to dobre dopadlo 🙂
@simca115 áno, aj ja držim palce 🍀
@anonym_autor ano ano 14.1.
@dominika9393 podla sona mám aj ja termín 14. 😃 Tak sa tam možno aj stretneme 🙂
@dominika9393 podla sona mám aj ja termín 14. 😃 Tak sa tam možno aj stretneme 🙂