Skúsenosti s pôrodom v Svet zdravia/ Pro care Topoľčany
Dobry den, mate prosim vas nieake skusenosti s porodom v Topolcanoch? Ako hodnotite personal, snahu pomoct pacientovi? Dakujem
Ahoj rodila som v decembri, kľudne sa pýtaj co ta zaujíma. Prevážali ma aj do Nitry kvôli malej ale co sa týka starostlivosti po pôrode boli topolcany úžasné a nedá sa to s Nitrou ani porovnať.
@tehotna40 Mna zaujima ochota sestriciek, doktorov nakolko na Nitru som nepocula moc dobre recenzie vraj boli sestricky drze a neochotne. Preto ma zaujimaju Topolcany lebo som pocula na tu porodnicu velmi dobre recenzie co sa tyka vybavenia nemocnice, mili personal a podobne a dokonca by tam mala byt moznost nadstandardnej izby s moznostou ubytovania manzela.
@lucka2506 ja som rodila teraz v july a je to tak 50 na 50,natrafila som aj na ozaj mile a ochotne sestricky ale aj na take co ta len odbili ked si za nimi s niecim prisla(konkretne 1 sestricka bola taka neprijemna na novorodeneckom) inak ostatne v pohode. Strava nic moc,moznost nadstandartnej izby je,ale momentalne v case covidu,nie je moznost ubytovania partnera a ani navstevy nie su povolene. Mozte sa rozpravat jedine na chodbe cez sklene oknicko pri zatvorenych dverach
@lucka2506 so mnou manžel byť nemohol, kv korone, pri pôrode byť mohol s neg testom ale na izbe nie. Neviem ako je to teraz. To o Nitre je pravda. A áno v Topoľčanoch mi vždy ochotne zo všetkým pomohli a poradili aj ohľadom malej. Vždy sa spýtali ci niečo netreba keď prišli pichnut injekciu, chodili ma po sekcii kontrolovať, dokonca pozerali jak puky ze som išla druhy deň sama na záchod, že niektoré ženy zvonia aj 4ty deň ze potrebujú pomôcť. Naozaj sa to s Nitrou nedalo ani porovnať.
@lucka2506 ahoj rodila som v októbri a okrem múdrych upratovačiek a pár nepríjemných sestričiek som bola spokojná ak by si chcela niečo konkrétne napíš
@lucka2506 áno je taká izba ale počas korony v októbri nebola prístupná pre manžela izba na noc stala 30 eur pri pôrode mohol byť ale iba už pri konkrétnom pôrode a dve hodiny po ňom za príplatok 20 eur

@lucka2506 ahoj ja som rodila v októbri a až na pár výnimiek som bola spokojná neviem čo konkrétne by si chcela vedieť