icon

Ako zorganizovať mužskú rozlúčku so slobodou?

15. feb 2026

Dobrý deň, ako ma asi vyzerať rozlúčka so slobodou u muža ? Manžel bude robiť akurát rozlúčku bratovi, ale netušíme, ako by to cca malo prebiehať.

anonym_a34b6d
15. feb 2026

Určite nie striptíz to by nemuselo robiť dobrú krv u budúcej manželky. Ženy sú na to citlivé

anonym_be738a
15. feb 2026

Môj muž keď robil kamaratovi tak vybavil hotel s pivnym kupelom,potom sa boli najesť a potom išli na diskoteku..keď mal môj muž tak boli len dakde jesť a v ministry ale keby mal roLužckuteraz tak vravel že by išiel radšej na nejaku turistiku alebo niečo takém takže asi zaleží čo ho baví..☺️

januska12323
15. feb 2026

Nech sa opýta brata, my nevieme čo by chcel.

crazy_cat_lady
15. feb 2026

Tak podla toho, co ma brat rad.. mozu ist niekam na vikend a popritom si spravit program - escape room, ochutnavka piva/rumu, motokary...

kiki68
15. feb 2026

Podla zaujmov zenicha najskor. Nevieme co ma rad, ake ma hobbies.

anonym_9357a0
15. feb 2026

@anonym_autor Nijak, zbytočné americké okázalosti. Veď nejde do basy, či?

anonym_723298
15. feb 2026

@anonym_autor U nás žiadna rozlúčka so slobodou nebola, keďže také veci nepodporujeme... Tak ti moc neporadim, podľa mňa to proste nie je žiaduca vec, práve naopak.

marca12
15. feb 2026

Podla toho,co ich bavi. Niekto ide na chatu,navaria gulas,popiju. Niekto sa ide vyburit na diskoteku,niekto k stripterkam. Jeden kamos bol v zahranici na vikend s kamosmi a tam sa lucili so slobodou.

anonym_0bd269
16. feb 2026

Pár rokov späť sa ženil kamarát, zobrali ho do laser arény pár hier s laserovými pištoľkami si zahrali, potom išli na motokáry a nakoniec si posedeli, dali si pizzu a pokecali v bare. Veľmi záleží od povahy a preferencií ženícha...