Kedy ste odzdobili vianočný stromček?
hlasujte s lajkom v komentároch 🙂
ako počítaš týždne. keď to bolo 10.1 to mám dať ako prvý alebo druhý týždeň. 🙂
ako počítaš týždne. keď to bolo 10.1 to mám dať ako prvý alebo druhý týždeň. 🙂
@anonym_3c129c riešim len zo zvedavosti, orientačne, bez rozmýšlania, netreba otvárať kalendár 🙂 vďaka
Minuly tyzden. Ale len preto ze bolo treba miesto kde stal na nieco ine 🙂 Inak byval tak do prvej polovice februara
Minuly tyzden. Ale len preto ze bolo treba miesto kde stal na nieco ine 🙂 Inak byval tak do prvej polovice februara
@anonym_f5646c presne.aj my min.tyzden,nakolko uz odkvecol.
Vcera boli hromnice,cize oficialny tradicky koniec ...aj v kostole este boli stromceky,dnes uz by byt nemali...
Dnes som upratala ubytkyvianocnej vyzdoby
6.1.2022
a ktory?
Ten hlavny, pod ktorym byvaju darky, alebo mensi, ktory sluzi iba ako dekoracia?
Tak velky isiel dole najblizsi vikend po 3och kraloch, a mensi ako deracia, a vlastne aj vsetky ostatne vianocne dekoracie a svetielka su este stale na mieste.
Vlastne ten mensi stromcek uz 3ti rok stoji stale na tom istom mieste celorocne, takze je to vlastne jedno.
@dabo123 ešte máme 🙂🌲
@mirkazdenko živý vám ešte vydržal, to sa ako podarilo?
@mirkazdenko to je iná krása 😍 daj fotku trochen tma keď svieti🕯💡
@belaanabela ďakujem 🙂 živé robievame také retro 🙂
@mirkazdenko živý vám ešte vydržal, to sa ako podarilo?
@anonym_64370a máme ho 7 týždňov 🙂🌲 vydržal, sama som ho sadila, mali sme ho 11 rokov, je veľký, mohutný, pravidelne zalievam do stojana, do konca mesiaca ešte vydrží počítam 😁 je taky veľký a široký že zaberá štvrtinu veľkej izby 🙈🙂
@anonym_64370a máme ho 7 týždňov 🙂🌲 vydržal, sama som ho sadila, mali sme ho 11 rokov, je veľký, mohutný, pravidelne zalievam do stojana, do konca mesiaca ešte vydrží počítam 😁 je taky veľký a široký že zaberá štvrtinu veľkej izby 🙈🙂
@mirkazdenko nádherný je.
@belaanabela ďakujem 🙂 živé robievame také retro 🙂
@mirkazdenko ja milujem retro 🌲 klasiku červená&zlatá& zelená ja ešte aj poplatkov dávam 😘
@mirkazdenko ja milujem retro 🌲 klasiku červená&zlatá& zelená ja ešte aj poplatkov dávam 😘
@belaanabela aj my tak, ale len reťaze dávam... Ale zvykneme to striedať aj umelým stromčekom, s modernou vyzdobou kvôli synovi 🙂 ale živé sú živé 🥰 moja srdcovka

ešte v decembri