icon

Najčarovnejšie miesta na Vianoce podľa vás?

Dnes o 08:21

Rozmýšľame nad nejakým čarovným miestom na Vianoce. Kde ste sa cítili najviac vianočne? Taku pravú atmosféru? Nemyslím len trhy….nieco na prespatie, mesto, konkrétne miesto, udalosť, a podobne…Ďakujem
Áno pýtam sa takto skoro nech viem niečo zajednať.

anonym_088631
Dnes o 08:23

@anonym_autor niekde v teple pri mori 🙂

minenkaa
Dnes o 08:27

Teplo ,palmy,oceán a kľud,žiadne Vianoce

anonym_d97474
Dnes o 08:29

za mna nejaka rodinna chata/zrub, sneh a rodina okolo..

anonym_29963e
Dnes o 08:29

To sa ale sakra mylis, ze sa pytas skoro, za mna praveze uz asi aj neskoro, zavisi, co budes preferovat. Ja milujem Vianoce doma, tie specificky si neviem predstavit inde, ale ked uz, tak pekne luxusne drevenicky niekde na strednom/vychodnom Slovensku si viem predstavit isto. ChataMoritz napr.

denisa_deniska
Dnes o 08:34

Takéto niečo zháňam už niekoľko rokov. Vyslovene niečo vianočné. Aj sa o to pokúšam, chodíme tak 1-2 týždne pred nimi na predlžený víkend. Jediný krát sa mi to podarilo, hotel Kukučka, Tatranská Lomnica - ale to preto, že vtedy napadlo veľa snehu, tak to dalo tú atmosféru. Minulý rok sme boli takto napr. v Zakopanom, výzdoba, všetko parada. Akurát bez snehu, takže bohužiaľ, nebolo to ono 🤷🏼‍♀️

anonym_c5fa0f
Dnes o 08:35

Ja som mala krasny zazitok vianocny v Alpach, hotel v zasnezenej krajine na pod ladovcom. Nadhera, nesutocne vianocne caro to malo, nadherna vyzdoba, kam sa clovek pohol, koc s konmi a tymi obrovskymi kozusinami, a taka vianocna pohoda tam vladla, vsetci mili, spokojni, uvolneni... no, rozpravka

aurora33
Dnes o 08:38
@anonym_c5fa0f

Ja som mala krasny zazitok vianocny v Alpach, hotel v zasnezenej krajine na pod ladovcom. Nadhera, nesutocne vianocne caro to malo, nadherna vyzdoba, kam sa clovek pohol, koc s konmi a tymi obrovskymi kozusinami, a taka vianocna pohoda tam vladla, vsetci mili, spokojni, uvolneni... no, rozpravka

@anonym_c5fa0f ooooch toto znie úplne prekrasne 😍

lippanek
Dnes o 08:40

Tam, kde je veľa snehu.

katarinaba
Dnes o 08:41

Nebola som, ale uz som zacala mat cervika - take Oslo. Nieco, kde bude urcite sneh. Skus pozriet Cestujeme lacno - este som na to nepozerala, takze netusim, ale vianocne trhy v Osle s hotelom na tri dni vraj za 121 EUR (cim viac k sviatkom, tym mozno o nieco drahsie). Koniec koncov, ide len o letenky a nejaky hotel - to si vies aj sama, ak by to nebolo seriozne.
Alebo ja by som aj Laponsko zvazovala - mne by uplne stacilo najst chatku s velkymi oknami niekde v lese, kde budem lezat pri kozube a pozerat na padajuci sneh 🙂
Ale inak - ked uz nebudem mat pre koho riesit Vianoce, tak od Vianoc az do troch kralov budem snorchlovat v teplej vode pri plazi s palmami.

anonym_4011bd
Dnes o 08:43
@anonym_29963e

To sa ale sakra mylis, ze sa pytas skoro, za mna praveze uz asi aj neskoro, zavisi, co budes preferovat. Ja milujem Vianoce doma, tie specificky si neviem predstavit inde, ale ked uz, tak pekne luxusne drevenicky niekde na strednom/vychodnom Slovensku si viem predstavit isto. ChataMoritz napr.

@anonym_29963e krasna chata na silvestra ako stvorena.

anonym_c5fa0f
Dnes o 08:46
@aurora33

@anonym_c5fa0f ooooch toto znie úplne prekrasne 😍

@aurora33 veru, chodievame tam casto lyzovat. Tam je iny svet v case vianoc, aj inokedy, ale ten cas tesne pred vianocami a medzi vianocami a silvestrom TOPka

btus
Dnes o 09:16

za nás - doma. Poprípade nejaká chata v horách, ďaleko od ľudí a sneh.