icon

Posiela vám rodina veľkonočné vinše generované umelou inteligenciou?

5. apr 2026

Ach jaj... tak uz aj 59rocna tetuska z mojej rodiny mi dnes poslala AI slop, akoze zajaciky a vajicka v tovarni... trosku morbidne to vlastne bolo ako rozbijali tie vajicka...

Posiela vám rodina veľkonočné vinše generované umelou inteligenciou?
zmrzlinka2021
•
5. apr 2026

A nie je to jedno?

rozculena
•
5. apr 2026

keď namiesto klasickej pohľadnice pošle nejaký obrázok v čete,tak je úplne jedno,či je to nálepka z četu,fotka vygenerovaná AI,alebo nejaká stiahnutá fotka

anonym_f5546d
•
5. apr 2026

@anonym_autor ehm neposielame si nič?

sara07
•
5. apr 2026
@anonym_f5546d

@anonym_autor ehm neposielame si nič?

@anonym_f5546d tiež nikomu neposielame a nič nedostavame , veget

sara07
•
5. apr 2026

😂 nemám problém vyrobím si ho
však ak máš problém, tak jej to proste napíš tu na mk to aj tak nevyriešiš ani nezmeníš a nemám pocit že zrovna mk je na lutovanie😝

katica06
•
5. apr 2026

NIE

januska12323
•
5. apr 2026

No a čo.

muchotrafka298
•
5. apr 2026

Mne to vobec nevadi, ak to od niekoho dostanem. Podakujem a poprajem pekne sviatky. Par ludom pisem klasicke oldschool papierove pohladnice.

citronove_koliesko
•
5. apr 2026

@anonym_autor to nie len tebe, stavim sa ze to poslala hromadne vsetkym co ma v kontaktoch. A onedlho si nastavi v kalendari nech to mobil vygeneruje a posle automaticky na vianoce, novy rok, velku noc, narodky aj meniny nech sa s tym nemusi prplat 😄

slavomira236
•
6. apr 2026

Tohto roku mi prisiel na messenger az jeden vins...minule roky vela. Ja to nemam rada ani na vianoce to hromadne rozposielanie obrazkov.

katkazatka
•
6. apr 2026

Ak mi pride normalny velkonocny obrazok, beriem to ako vinš-pohladnicu. Co ale neznasam, tak su to infantilne sliepocky, kuriatka-obr. 4,5,6 alebo citovo podfarbene blbosti ako napr. 8 obrazok v prispevku.

mandzula
•
6. apr 2026

Nikomu tieto bludy neposielam a ani nikto mne. Blizkym ludom poslem personalizovanu spravu s osobnym zelanim.

anonym_b2518d
•
6. apr 2026

U nás ešte fičia klasické pohľadnice 🙂 posielam krstnej, svokre, aj sesternici, s ktorou mám blízky vzťah. Všetky bývajú v iných mestách. S niektorými kamoškami si pošleme krátku správu s našim osobným textom, nie 100x preposlaným obrázkom. Síce dostávam aj pár takých, no vždy to vypovedá čosi o odosielateľovi.