Odporučte dobrú gynekologičku v Trebišove
Dobrý deň,
Viete mi odporučiť dobrú gynekologičku, ženu, v Trebišove? Chlapa nechcem, videla som asi 4 ženské mená, ale aktuálne recenzie som nenašla.
@anonym_autor žiadna. Úprimne v Trebišove je výber slabý. A väčšina ma Pajtaša alebo Ždija, čo sa vylučuje s tebou, keďže nechceš chlapa. Draľová bola dobrá ale v poslednej dobe som nič dobre o nej nepočula, ani z osobného života.
Ak môžem odporučiť Dr. Zambovú ta je v Michalovciach na hlavnej. Je ďalej ale tých 20 minút cesty za ňou stojí. Maximálne ľudsky prístup. Stále mila a usmiata. A za mňa všetko čo jej poviem hneď rieši, aj somariny. Neodbija s tým že to “nič nieje”.
Asi som nepomohla ale prajem Vám šťastný výber.
@anonym_79a1c6 ahoj môžeš mi pls., napísať / hoci do správy / to niečo o dr. Draľovej, tiež sa chcem opýtať na tú gynekologičku v MI, berie aj napr. 17 ročné? máš s ňou aj skúsenosti - ohľadne antikoncepcie? Dcéra už dve zmenila , brala ju aby mala pravidelný cyklus, ale nemá rovnomerné tie hormóny. Preto sa pýtam, ohľadne antikoncepcie . Vďaka za odpísanie.

@anonym_autor žiadna. Úprimne v Trebišove je výber slabý. A väčšina ma Pajtaša alebo Ždija, čo sa vylučuje s tebou, keďže nechceš chlapa. Draľová bola dobrá ale v poslednej dobe som nič dobre o nej nepočula, ani z osobného života.
Ak môžem odporučiť Dr. Zambovú ta je v Michalovciach na hlavnej. Je ďalej ale tých 20 minút cesty za ňou stojí. Maximálne ľudsky prístup. Stále mila a usmiata. A za mňa všetko čo jej poviem hneď rieši, aj somariny. Neodbija s tým že to “nič nieje”.
Asi som nepomohla ale prajem Vám šťastný výber.