Pôrodnica Trebišov
Ahojte, ma niekto skusenost? odporucate alebo nie?
@lenka3008 moze byt, alebo mozno aj závisi od konkrétnej sestry. Taky prípad ako popisuješ sa stal v auguste 2011 spolubývajucej, ked sa mi narodil prvy syn. Ona nemala žiadne mlieko, UM jej nechceli ani za boha dat a vonku bolo vyse 36°C, tak jej manzel priniesol potajme. Mne ho teraz ozaj v kuse vynukovali. Mali sme taku jednu noc co maky vkuse plakal to chodila sestra kazdych 15 minut
Dievčatá viete mi povedať kde sa terás chodí na prietoky v nemocnici v Trebišove som objednaná na 23.11 ale nemám šajnu rodiť nebudem v Trebišove ale v Chlmci ale moja doktorka ma tam posiela 🙂
@danascurkova ahoj chodí sa hore na ambulanciu na 7.poschodie
@lenka3008 ďakujem
@slniecko187 môžem len odporučiť drslovu aj dr bindasovu mám skúsenosti z obydvoma rodili mi detičky
dievcata neviete ako to je teraz v porodnici?
mozu byt prítomný aj ockovia? ( manzel, partner ina osoba) treba test pred porodom?
Citala som ze vraj na slovensku beru deti do karanteny
@slniecko187 ja idem teraz vo stvrtok na poradnu tiez sa nato chcem spytat
@javorkova18 ahoj prepac ze otravujem pytala si sa ako je to s porodom? 🙂
zienky viete mi poradit ako je to s tymi izbami, epiduralkou a porodnikom kedy sa to plati pred porodom alebo po porode? citala som na stranke ze je to nadstandart ja len ci nahodou nema niekto nejake info...
@slniecko187 ak chces,poslem ti foto izby do spravy. Fotila som v septembri,ked som tam rodila. Epi nie je mozna. Porodnik sa asi plati pred porodom.
@mironka posli prosim ta 🙂 dakujem.. tak ozaj potom nedavaju epiduralku? na stranke nemocnice je to ako nadštandardna sluzba.. budem musiet sa opytat skor doktora 🥴🥴 ja to bez toho nedam 😭😭😭😭
@slniecko187 mne tvrdili ze epi davaju v pondelok idem na poradnu tak sa spytam 🙂 mala som 2 tyzdne dozadu ale mali dost ludi tak som nechcela zdrziavat otazkami 🙂
@javorkova18 dobre dakujem 🙂
@slniecko187 ja som rodila pri doktorke Bindasovej v TV . Nebol to najľahší pôrod ale bola profesionálna. Super prístup, všetko vysvetlila... Odporúčam určite👍👍

@majulino no ja som rodila v júni.Možno aj môj prípad ich donútil k tomu aby dali UM a nenechali dieta pokým bude mať až horúčky z dehydratácie.