icon

Prečo už MUDr. Ždij nepracuje na gynekologickej ambulancii?

lenka2321
3. okt 2024

Dobrý deň, vie niekto prečo už nerobí pán dr. Ždij na gyn. amb. už dlhšiu dobu som ho tam nestretla...

saska.j
3. okt 2024

@lenka2321 on si otvoril svoju ambulanciu alebo lepšie povedané prebral ambulanciu po jednej doktorke.

lenka2321
autor
7. okt 2024

@saska.j A viete kde si ju otvoril?

earlgrey
7. okt 2024

A čo má spoločné dr.Ždij s dr.Čopkovou? Ja len preto, že som u Čopkovej dlho a nikdy som o tom druhom dr. nepočula...

saska.j
7. okt 2024

@earlgrey on není namiesto Čopkovej ale Cserhalmiovej v meste ako je mudr. Horny

earlgrey
7. okt 2024

@saska.j No tak to som netušila...pretože ja som u Čopkovej skoro 5 rokov a nikdy som tam žiadného iného lekára nevidela...hmm..možno mne niečo ušlo 😃 preto sa pýtam...

saska.j
7. okt 2024
earlgrey
7. okt 2024

@saska.j Počkaj, teraz som zmätená...Čopková je dcéra alebo matka? Veľmi lekárov nepoznám...ja chodím k tej mladšej, neviem teraz ktorá to je 🤣 už som tam rok nebola ale chystám sa na preventívku...a bola som tam objednať sa pred týždňom a je tam nová sestrička...takže teraz tam je ten lekár či kto vlastne? Lebo už som z toho aj ja jeleň...

lenka2321
autor
7. okt 2024

@earlgrey Ja som u Čopkovej už 7 mesiacov a bol tam najprv dr. Ždij.. a nedávno zase prišla Čopková... Ja len preto sa informujem, lebo podľa mňa on je lepším dr.

saska.j
7. okt 2024

@earlgrey nie ved píšem že Dr. Zdij je namiesto doktorky Cerhalmiovej. Aspoň tak som čítala ze po nej preberá pacientov. Dr. Copkovu asi len zastupoval

earlgrey
7. okt 2024

@lenka2321 Aha, tak ja som tam od decembra minulého roka nebola...keďže ja som aj onkogynekologický pacient a riešim väčšinou všetko s onkogynekológom v KE, ale čaká ma teraz prehliadka u môjho gynekológa...čiže môžem očakávať, že tam bude aj ten doktor?

earlgrey
7. okt 2024

@saska.j Ok, chápem, ďakujem pekne za odpoveď.

lenka2321
autor
7. okt 2024

@earlgrey Tak ako neviem, ale posledné 2 mesiace tam nebol pán dr. takže neviem vám povedať, ale najbližšie idem na poradňu 14.10. tak by som Vám potom dala vedieť, či je tam späť... Ale, čo som si všimla, tak aj na dverách bolo vypísané aj jeho meno aj pani Čopkovej, tak preto viem, že tam pracoval aj on.

earlgrey
7. okt 2024

@lenka2321 Aha, tak to som si nikdy nevšimla...to musí byť niečo nové, resp. tento rok sa to muselo zmeniť...Ale je tam nová sestrička, tak to môže byť, že to bola sestrička toho doktora...ešte som sa jej pýtala, či je nová 😃

lenka2321
autor
7. okt 2024

@earlgrey Hej to viem teraz naposledy čo som tam bola tak som mala tú česť sa s ňou stretnúť, lenže tá, čo bola pred ňou, tak tá bola super.. Dalo sa s ňou lepšie porozprávať, poradiť sa a pod. ja by som bola radšej keby tam bola zase späť tá predošlá 🙈

earlgrey
7. okt 2024

@lenka2321 Tiež som z nej nemala najlepší pocit, ale veď uvidíme 😃

bex123
8. okt 2024

Tak aby sa uviedlo všetko na pravú mieru.
Áno, Dr Ždij pracoval u Dr čopkovej 3-4mesiace, ale rozhodol sa, že si otvorí svoju vlastnú ambulanciu (budova Oremusu pri tescu). Po nikom ambulanciu nepreberá, otvara svoju vlastnú.
Rád by začal 1.11.2024 činnosť na ambulancii.

bex123
8. okt 2024

@lenka2321 tá predošlá sestrička bude pracovať na ambulancii Dr. Ždija ;)

lenka2321
autor
Autor odpoveď zmazal