icon

Advokát na zvýšenie výživného

maminajanka
26. feb 2025

Prosím,s ktorým advokátom máte dobre skúsenosti pri podávaní žiadosti o zvýšenie výživného ?Dakujem

evinku
26. feb 2025

@maminajanka ahoj... Za mňa Marek Pavlík 👌

maminajanka
autor
5. mar 2025

@evinku Dakujem a vieš mi povedať aj cca cenu koľko si vypýtal za napísanie žiadosti a zastupovanie na súde?

evinku
5. mar 2025

@maminajanka všetci právnici majú zo zákona daný cenník služieb a úkonov... Všetko záleží co bude robiť a koľko úkonov a sedení budete mat.. Najlepšie je sa s nim dohodnúť na stretnuti a podla toho Vám povie aj cenu a co všetko to bude obnasat..

maminajanka
autor
6. mar 2025

Tak ako maju všetci zubári cenník úkonov zo zákona a napriek tomu ma každý zubár iné ceny 🤔🤔🤔…. Ja som skor myslela, že máte osobnú skúsenosť s konkrétnym právnikom

cacianka
6. mar 2025

@maminajanka aj právnici majú svoj vlastný cenník, to bolo myslené že ho musia mať, podľa zákona, a nie že nejaký celoštátny. Takže ich môžu mať rôzne. Jednotlivé úkony alebo balíček služieb, je to na individuálnej dohode.

evinku
6. mar 2025

@maminajanka mam osobnú skúsenosť.. Ale presne ako písala
@cacianka tak každý právnik to rieši inak... Záleží od úkonov, ktoré budú potrebné.. Ak to bude jeden, či dva úkony, tak cenník môže byť iný, ako keď ich bude viac... Ak je to pravidelne,, že sa využívajú právne služby, tak to býva aj paušálny poplatok... Preto som písala, že najlepšie je stretnúť sa osobne a všetko Vám bude zodpovedané... Ja som bola spokojná...

maminajanka
autor
6. mar 2025

@cacianka ja tomu rozumiem, myslela som na osobnú skúsenosť, spokojnosť,nespokojnosť s konkrétnym právnikom. A napr jedno sedenie a jedno pojednávanie a cena. Pri žiadosti o zvýšenie výživného. Preto som dala príklad … Prosim poraďte dobrého zubara, (Bola som u zubára Bazika v Soblahove,nerobí cez poisťovňu,no korunka na zube ma vyšla 100eur.Zubar milý,zlatý. Bola som spokojná) ja by som chcela nájsť dobrého právnika pri podávaní žiadosti o zvýšenie výživného a dosť by mi pomohli info z osobnej skúsenosti ak máte. Dakujem