Aké sú recenzie na MUDr. Kockovského v Trenčíne?
Chcem sa spýtať aká je spokojnosť s pánom doktorom..
@ninusku37 ďakujem a on je mladší ci starší.. časovo sa uňho dlho čaká?
Nie úplne štandardné
Za mňa oki, aj sestrička🙂 mali by byť manželia. A je starší.
@simona082 ďakujem..a koľko uňho cakavas
Myslíš ked idem na vyšetrenie? On objednáva načas, takže keď si napr na 7:30 tak hneď ides..väčšinou ani nie je nikto v čakárni.
@simona082 hej..super..ja chodím k dr zacikovej..ale je na materskej.. ma tam inú dr ale tam som vo štvrtok čakala cez hodinu a to som bola na čas.. tak rozmýšľam o zmene..teda je pán dr v pohode u teba
@simona082 vyšetrenie robí dôkladne ?
Ja som bola spokojná. Chodím tam vlastne od strednej co je uz cez nejakých 15rokov. Chodila som aj teraz cez tehotenstvo. Akurát žáčiková ma myslím ten veľký ultrazvuk, tak to tam on nemá, to som chodila do cegysu. Ináč čo som sa spýtala vysvetlil. Ale fakt tam som nikdy nečakala, on objedná presne na čas a tak ako potrebuje na vyšetrenie. Takže sa tam tie baby míňajú vo dverách.
@simona082 to ma aj zacikova tak..ale medzi to chodili aj tak ze akútne.. ja som k nej prisla tiež už ako tehotná.. s nou to bolo ôk čakala som max pol h vzdy..ale teraz to už bolo moc cez hodinu..a hlavne keď to bolo 4 mes vopred a tiež na nejaký cas
Ja k nemu chodím už 15 rokov. Je fajn, ale moc toho nenahovorí, treba sa pýtať. Sono má také staršie, takže na lepšie sono posiela do Cegysu. Sestrička je jeho manželka, tiež je fajn. V čakárni nikdy nikto nie je, až je to také zvláštne. Inak sú zlatí. Len on už má dôchodkový vek a hľadá za seba náhradu, len to akosi nikto nechce zobrať.

Ja som bola spokojná len som zmenila doktora za doktorku kôli tomu že som sa presťahovala za mňa bola spokojnosť