icon

Ako sa objednať na operáciu mandlí v Trenčíne?

28. jan 2026

Ahojte.

Malého čaká operácia mandlí a chcem aby ho operovali v TN vo FN ...
Ale nikde som nenašla že ako sa objednať na operáciu, treba tam ísť osobne aby dali aj nejaké info k tomu alebo najskôr sa objednať na to aby som sa prišla objednať na operáciu? 🙈😁

Ak máte niekto skúsenosti ďakujem za každú 😁

zuzikboc
29. jan 2026

@anonym_autor Prvú operáciu som musela ísť osobne syna objednať. Keď som tam volala, povedali že treba osobne prísť. Potom sme zmenili lekára a na ďalšiu už nás objednala telefonicky sestrička priamo z našej ORL ambulancie.

zuzikboc
29. jan 2026

@anonym_autor A skúsenosti s ORL FN TN dobré, syn teda 2x a na jar nás čaká 3x a ja sama ako dospelák raz a nemám čo vyčítať

jesenzima
29. jan 2026

@anonym_autor ..zavolaj do nemocnice a informuj sa rovno tam ... Moje dieťa tam bolo na vyšetrení a rovno ju objednala dr na operáciu ..

autor
30. jan 2026
@zuzikboc

@anonym_autor A skúsenosti s ORL FN TN dobré, syn teda 2x a na jar nás čaká 3x a ja sama ako dospelák raz a nemám čo vyčítať

Ďakujem krásne za odpoveď aj za zdieľanie vašej skúsenosti rada čítam že sme sa rozhodli správne, mali sme viac vyhliadnutých nemocníc ale nakoniecsme si povedali že to necháme na tú najbližšiu a už som na nich čítaladosť pozitív😊. Pôjdeme teda rovno osobne, veď už keď tam budeme snáď nás objednajú na operáciu už keď tam budeme 😊
@zuzikboc

daniela.ho
31. jan 2026

Objednaju aj telefonicky aj osobne. Boli sme v novembri, vyborne skusenosti mame.

autor
31. jan 2026
@daniela.ho

Objednaju aj telefonicky aj osobne. Boli sme v novembri, vyborne skusenosti mame.

@daniela.ho ďakujem krásne za radu aj za vašu skúsenosť 💙