Ako sa objednať u MUDr. Petra Ráca?
Prosim, ak tam niekto chodi, ako to tam funguje ? Len sa objednava ci maju casenky, alebo akutne stavy nejako riesia skor… poradite ?
@hermionazlesa no budem musiet hentam asi nie je sanca 🤦🏽♀️ nahodou mi neviete poradit z pohotovosti z tn mi kazali ist rano k spadovemu orl ked som z TN priamo znamena to len lekar z Tn ? Hladala som ktory by ki mali byt spadovy nic mi nenaslo….
@nttnnt netuším.ale skoro ráno by vás aj michal zobral.
@hermionazlesa
@nttnnt prosim vas poradite mi kedze je velky problem dostat sa k Mudr. Racovi ja som pred tym chodia Mudr. Zalmanovi neskutočný lekár odborník operater a zo ich vybavenie v ambulanciii ja aj dcera k nemu on odisiel . A k Mudr. Racovi je nemozne …. Kde je taky dobry odborník a vybavenie prístrojov orl , poradite mi ja som chronicky dutinár Rác ma aj ooetovsl dcere mandľu a polyp Mudr.žalman maximálny spokojnost je bohuzial . Musim hladat ineho odborníka.
@tanika my chodíme na orl na novú Dubnicu k MUDr.michalovi . Je super a odborník,ale nie operater ak sa nemylim
@hermionazlesa ďakujem moc , no ka uvažujem ze pojdem k
Mudr.walensdolfovi do Považskej on ze na aj ambulanciu aj sa da objednať.on aj operuje takze pri mojich problemoch mam aj ct dutin uz by da pozrel ns problem . Inak dakujem ja som chodila k žalmanovi co bol u Ráca ….bol neskutočný ako clovek aj odborík skoda ze odisiel do cudziny 😏

@nttnnt momentálne je to vraj takmer bez šance,lebo mu odišiel kolega a robí sam. Skus dr.michala v dca