icon

Aký je prístup vedenia na ZŠ Dlhé Hony Trenčín?

matikarka
Dnes o 07:04

Prosim, poznate niekoho, kto ucit na ZS Dlhe Hony v Trencine? Vedeli by ste mi povedat, ci su ucitelia na skole spokojni? Aky pristup ma riaditel k zamestnancom? Mam otrasne skusenosti s niekolkymi riaditelmi skol v Tencine a na Gymnazium v Dubnici nad Váhom, kde som zazila mobing zo strany zastupkyna a uz nechcem zazit to, co som zazila. Hladam kooooonecne seriozneho riaditela, prosim!!!!! Vedeli by ste mi poradit, ci mam ist ucit matematiku na tuto skolu? Budu so mnou jednat Ako s clovekom?

melanta
Dnes o 08:20

Konkrétne aké otrasné skúsenosti máš? Skús konkretizovať. Píšeš totiž, že máš negatívne skúsenosti s viacerými riaditeľmi. Moja skúsenosť mi hovorí, že ak má niekto v každom zamestnaní negatívne skúsenosti, tak chyba bude v drvivej väčšine prípadov u neho. Nepíšem, že je to tvoj prípad, ale preto sa pýtam na konkrétne otrasné skúsenosti a možno aj na to, ako si ty bola platným členom pracovného tímu. Pretože je veľmi neštandardné, aby jeden človek mal problémy všade a vždy bola vina iba na druhej strane.

matikarka
autor
Dnes o 08:26

Nebudem konktetizovat, lebo nie je moj styl ohovarat a okrem toho by si to citala do zajtra. Je to na roman. Ale u tejto zastupkyne som bola uz druha. Tu predtym dikanovala 1,5 roka. Tak dlho ju to bavilo, kym tato ucitelka neodisla.

matikarka
autor
Dnes o 08:30

Zial som sa to dozvedela az po tom, co som nastupila... Ti ostatni (vlastne to boli zastupkyne, nie riaditelia) mi ublizili trocha menej, tak tam nebudem hovorit nic blizsie. Chapem, ze to mohli byt osobne iba voci mne. V Dubnici to ale nol mobing, co je zlocin. Dokazy nemam, lebo vsetko sa odohravalo za zavretymi dverami. Uz som jej odpustila, takze nepotrebujem rozpisovat podrobnisti, len by mozno mali vediet buduci ichadzaci, do coho idu.

matikarka
autor
Dnes o 08:33

Inak, cakala som takto reakciu, viem, ze to vyzera divne. Ja len potrebujem vediet, Ako sa spravaju na tejto skole k zamestnancom, ci sa to vobec oplati skusat. To je cele.

matikarka
autor
Dnes o 08:48

Nenajde sa nikto, kto by bol ochotny mi povedat nieco atmosfere a vztahoch na V. ZS v Trencine? Prosim...

anonym_8af0f8
Dnes o 08:56
@matikarka

Nenajde sa nikto, kto by bol ochotny mi povedat nieco atmosfere a vztahoch na V. ZS v Trencine? Prosim...

@matikarka neviem kto tam je teraz riaditel, ale par rokov dozadu tam sedel ferovy chlap...
a ano, zial, po par rokoch co som sa vratila do skolstva po MD vidim, ze to na skolach v kolektivoch uz nie je co bejvavalo ....

simah5690
Dnes o 09:06

@matikarka poradim.nechod na tu skolu!uz skrz riaditela alebo zastupkyne.

matikarka
autor
Dnes o 09:13

Velmi pekne dakujem! To som potrebovala vediet, lebo uz nechcem byt taka naivna...

anonym_bf0784
Dnes o 11:47

autorka to sa skôr daj do mestskej skupiny Trenčín a tam napíš. Kto ti tu na fóre odpíše aký je riad. na škole. To je určité ohováranie - čo tiež nie každý na to pristúpi. Sú tu maminky od Malaciek až po Svidník . O nejakej zš v Trenčíne nemajú ani potuchy.