icon

Detský stomatológ v Trenčianskom kraji

26. jan 2022

Dobrý deň, hľadám schopného detského stomatológa, ktorý prijíma nových pacientov. Trpezlivý a cenovo dostupný. Lokalita Trenčín, Ilava, Púchov. Ďakujem za prípadné typy a skúsenosti.

zuzacka16
28. jan 2022

Tu sa pripnem, ak môžem 😉

katzfromsa
8. feb 2022

Tiež som práve postla na Ilavsky forum a jedna maminka odporučila Michala Pospíšila v Púchove

ikuska27
3. aug 2022

Ja odporúčam doktorku Kristínu Palatinusovú v AVK v TN....👍

superholka77
20. aug 2023

@ikuska27 dobrý deň môžem poprosiť skúsenosti s pani doktorkou našla som na nete síce zo Žiliny ďalej ale ak deti sú tam spokojne tak by mi nevadilo mi mame 8 ročného ide prvý krát boli ho trochu zub a ma strach neviem aké analgetika tam používajú či aj niečím znecitliveju miesto vpichu ďakujem

ikuska27
20. aug 2023

@superholka77 je to úžasná doktorka....je moja spolužiačka zo zdravotnej školy.. ale vzťah ku deťom má úžasný. Moje deti sa nikdy nebáli k nej ísť...len problém je ten, že neviem povedať či berie nových pacientov 🤔...to by sa bolo treba ísť opýtať..

superholka77
20. aug 2023

@ikuska27 aha a vy nie ste zubárka ? 🫠 no len ja by som chcela vedieť ked syn ide prvý krát a boji sa či majú nejaké spreje na miesto vpichu alebo nejaké analgetika na deti myslím že sa boji tej injekcie už potom nič človek necíti ďakujem

ikuska27
20. aug 2023

@superholka77 nie😇ja som sestrička...moja sa tiež bála injekcie...až táto doktorka to s ňou spravila tak, že odvtedy vie, že radšej si dá injekciu a bude dobre 😍a to jej prvý zub vŕtala a robila keď mala hádam šesť rokov...a áno..ona mu to pred vpichom potrieb takým znecitlivejúcim gélom 👍ale je pravda teda, že veľmi záleží na prístupe zubára...

superholka77
20. aug 2023

@ikuska27 ďakujem krásne