Gastroenterológ v Trenčíne
Máte niekto skúsenosti s gastroenterologom v Trenčianskej nemocnici? Beru novych pacientov? Akí tam robia lekari? Dr Bocakova neberie nových, tam idem len na SIBO test, Ayazi neberie Dôveru tak chcem skúsiť nemocnicu. Mala som zvyseny bilirubin, mierne aj pecenovky, hranicnu hodnotu na histamin z krvi, tak to chcem prekonzultovať. Akosi mávam bolesti brucha stále, tak to nechcem podceniť.
@janulka__87 ja som chodila na gastro do nemocnice tento rok kvoli cholestaze v tehotenstve, bola som som spokojna, chodila som k takej mladej doktorke ale na meno si nespomeniem, strasne bola mila. neviem ci beru novych, podla mna ta musia zobrat, nie? Bocakova je sukromne ale v nemocnici ta vezmu isto
@katrinka233 A na tom gastre v nemocnici sa asi striedajú viacerí, nie je možné ist k jednému lekarovi?
@janulka__87 Prosim ta, podarilo sa ti tam objednat? Tiez riesim gastro pre mamu v TN, ale vraj tam je problem sa objednat

@janulka__87 ja som chodila na gastro do nemocnice tento rok kvoli cholestaze v tehotenstve, bola som som spokojna, chodila som k takej mladej doktorke ale na meno si nespomeniem, strasne bola mila. neviem ci beru novych, podla mna ta musia zobrat, nie? Bocakova je sukromne ale v nemocnici ta vezmu isto