Hľadám kamarátku do fitka v Trenčíne
Dobrý deň hľadám kamarátku do fitka potrebujem schudnúť po pôrode pol roka a vaha stoji😔 ..nebola som ešte nikdy vo fitku ale chcem skúsiť netuším ani s čím začať... najlepšie keby si z Trenčína Zámostie ideal 🙂 ďakujem 🍀
@martina7578 prinajhoršom pôjdem sama ale chcela som ísť prvý krát s niekým kto sa trocha vyzná .. neviem ani ako sa tie stroje zapinaju či to je jednoduche alebo už nejaké zložitejšie 😃 mame tu kusok fitko aj na pešo som chcela začať čosi zo sebou robiť podvečer ale na hodinku kym muž postráži deti škoda že ste neni z tn🙂
@arexka jooj ja by som šla hneď 😊 nie som síce z TN priamo ale mam to do 10 minút za mosty.... Horšie je ze som po cisárskom a ešte nemôžem cvičiť 😟😟 musím ešte tak mesiac počkať
@luciferka93 tak môžme o mesiac ísť spolu🙂 to mate blízko keď len 10 minut za mosty 🙂 tu je alpha gym a hybko ja by som chcela to alpha gym vyskúšať aspom čo su fotky na nete vyzerá tam byť veľa strojov na cvičenie mne by možno stacil na začiatok ten bežecky pás 😃
@arexka áno poznám, ale osobne som tam nebola ešte, chodila som gaborikovi, ladies fitko ci jak sa to vola, aj juaznke som skúsila a kedysi v laugu keď bolo fitko... Tento týždeň mam kontrolu u gyn tak uvidím co mi povie a ak odsúhlasi tak by sme mohli😁
@luciferka93 tak to už veľa poskušaneho 🙂 ja nič 😃 ale doteraz som nemala potrebu postavu som mala pohode až teraz to citim inak ..no pp cisárskom Racej nech sa všetko dobre zahoji ja som mala oba prirodzené pôrody a som za ne vďačná druhy dokonca bez poranenia prvy len s malym ..cisarskeho som sa veľmi bala
@arexka ja si cisársky neviem vynachváliť 😁 prvý pôrod prirodzený a rok som sa dávala dokopy 🤦🏼♀️ druhý prirodzený nakoniec skončený sekciou a teda neskutočne vykúpenie, aj hojenie bolo fajn 😊 každá to mame inak 😊 ale treba nech sa to riadne zahojí aj z vnutra
@luciferka93 no to ano každá to mame inak zas keď ma niekto moc veľké poranenie dole to musí byť tiež hrozne ale ja si stojim za tym že by som nechcela mať rozrezane brucho a ešte sa starat o babo cela ubolena ...som vďačná ako som to mala 🙂

Škoda, že TN je ďaleko. To by sa aj mne zišlo. 🙂 Väčšinou idem aj tak sama. Ak nikoho nezoženieš načo sa limitovať. Choď sama a vo fitku si možno nejakú kamarátku nájdeš.