Hľadám kamarátky v Trenčianskom Jastrabí
Ahojte stahujeme sa do tr. Jastrabia nikoho tam nepoznám možno sa tu najde nejaka podobna🙂 mam dve deti 4,5 r ročnú a 1,5 ročného🙂 možno len na nejaku prechádzku vonku,porozpravanie sa 👋 🙂 pekný deň 🍀
@misulka22 a to ten Tibor býva tak blízko pri nás???😂😂mi sme z Dubodiela...a kde tam bývate??aj mi by sme prišli radi pozrieť zvieratká 😍😍
@ikuska27 ano tibor byva blizko vas, mozno si ku vam zajde aj sam peso 😂 sme smerom na inovec,ale momentalne mame fest bahno takze prist sa da na jar ked bude uz normalne pocasie
@ikuska27 ano tibor byva blizko vas, mozno si ku vam zajde aj sam peso 😂 sme smerom na inovec,ale momentalne mame fest bahno takze prist sa da na jar ked bude uz normalne pocasie
@misulka22 jaaaj.... vždy sa nad tvojimi príspevkami pousmejem, lebo mám brata Tibora...dokonca syn mu raz menovca aj poslal 😄...tak verím , že sa vidíme 🌹
Kľudne mi napíš niekedy, sme z Jastrabia, najmladšieho syna mám 1,5 ročného, takže som ešte doma, čas sa nájde 🙂
@misulka22 dobrý den ,pre aké deti robíte canis terapie? Ako často alebo kde by sa dalo nahlásiť? Alebo co treba vybaviť na takú terapiu? Ďakujem za odpoveď
@lalia33 v podstate pre akekolvek deti. Chodili sme do DEMY v Trencine ku klientom s PAS. Aktualne do Adeli v Piestanoch ,tam mame klientov s roznym postihnutim napr DMO. Moja sucka ma ako jedna z mala psov na SR uspesne urobene PADA skusky. Robime pod https://canisterapiabela-nmnv.webnode.sk/. Vieme robit aj individualne canisterapie po dohode
@lalia33 v podstate pre akekolvek deti. Chodili sme do DEMY v Trencine ku klientom s PAS. Aktualne do Adeli v Piestanoch ,tam mame klientov s roznym postihnutim napr DMO. Moja sucka ma ako jedna z mala psov na SR uspesne urobene PADA skusky. Robime pod https://canisterapiabela-nmnv.webnode.sk/. Vieme robit aj individualne canisterapie po dohode
@misulka22 aha ja som myslela ze v Jastrabi alebo v Dubodiely robíte terapie.
Môžem sa vás ešte spýtať ak niekto chodí zubarovi do jastrabia aky su ? Ceny ,pristup ... či su ochotní dať injekciu pri strachu ďakujem...🌷
Také jsem v Jastrabi krátce, mám 2 a čtvrt ročného syna.. psa, kočky a koniky.. jsme doma jen každý druhý týden, ale na procházku bychom šli rádi. 🙂

@arexka ja som z jastrabia,ake dcera ma 10rokov. Ale keby chcete na jar pozret zvieratka tak sa zastavte 😁