Hľadám pomoc odbornika pre 13-ročné dieťa, ktoré si ubližuje
Dobrý deň, prosím Vás o radu ak má niekto podobnu skúsenosť. Hľadám pomoc odbornika pre 13rocne dieťa, ktoré si ubližuje, ideálne v okolí Trenčína.
Vopred ďakujem za rady.
Veľmi Vám nepomôžem , ale držím palce a verte že psychológ pomôže. Ja som si tiež týmto prešla s dcérou a nám sadla až druhá psychologička.
Držím palce. Ja sama som sa v tom veku rezala a nemala som nijakú traumu za sebou.. len kombinácia depresie so zlou partiou.
Držím palce. Ja sama som sa v tom veku rezala a nemala som nijakú traumu za sebou.. len kombinácia depresie so zlou partiou.
@anonym_49c800 rezala preco?
Veľmi Vám nepomôžem , ale držím palce a verte že psychológ pomôže. Ja som si tiež týmto prešla s dcérou a nám sadla až druhá psychologička.
@janka1224 prosím vás chodili ste ju psychológovi v okolí Trenčína?
@janka1224 prosím vás chodili ste ju psychológovi v okolí Trenčína?
@anonym_fb613b My sme chodili do Žiliny, najskôr do CPP Žilina tam ale psychologička dcére nesadla, potom sme našli súkromnú a tam už platíme. Chodí už viac ako rok, najskôr bol problém s prijímaním potravy, následne sebapoškodzovanie a teraz jej stačí jeden až dva krát do mesiaca, nechcem povedať že je z tých vecí už "vonku" ale je veľmi citlivá a všetko okolo seba veľmi vníma. Tak dúfam že sme na dobrej ceste. V ZA sú ako všade dlhé čakacie doby do CPP sme čakali viac ako mesiac aj sedenia mala veľmi málo bolo to skôr horšie ako lepšie (ale tým nechcem povedať, že tam nie sú dobrý psychológovia a odborníci).
moja to robí už dlhodobo. Len dcéra je s diagnózou. ak sa jej niečo nepáči búcha si hlavu o stenu, alebo sa hryzie, búcha sa po zuboch. pomoc sme nenašli.
Moja známa v tom veku to robila. Bola hospitalizovaná na psychiatrii v TN, Bratislave, Martine a myslím, že i v Bojniciach.V Ba je oddelenie priamo určené pre tento vek. Inak detsky psychológ či psychiater (zial neviem, ale vyhľadaj si) Kvasnicka.
Skúste Kramáre pedopsychiatria, MUDr. Činčurova robí akútne vysetrenia. Ak by bola dcéra hospitalizovaná na detskom z nejakého dôvodu, vedia dať termín promptne.
To už nie je o psychológovi asi.