icon

Kam hlásiť nočné rušenie pokoja na chate?

27. júl 2025

Lokalita: ulica Východná oproti je chatová oblast

Vypeckovany Michal David (keby len on) na cele sidlisko v noci a nie jedno leto.

Zachytili ste to? Ked zavolam 158, budu sa na tu chatu trepat policajti pre rusenie nocneho kludu?

Primitivi hukaju do tych prsniciek, su ozrati. Neda sa pri tom spat, ked clovek potrebuje mat v noci otvorene okno.

janetinka27
27. júl 2025

@anonym_autor ahoj, u nas niekto zavolal na susedov mestsku policiu, ale iba ich slusne upozornili, nic viac a hluk pokracoval a aj sa opakoval ine dni
U nas v noci bol vcera vecer do noci koncert v amfiku, to pocut nadaleko, kazde leto byva akcia na kupalisku, pripadne v centre niekolko dni po sebe festival,.tak co ti poviem, v lete pri otvorenom okne sa clovek casto nevyspi a to su oficialne akcie

pieksamaki
27. júl 2025

@anonym_autor najskôr by som ich upozornila osobne.......

autor
27. júl 2025
@pieksamaki

@anonym_autor najskôr by som ich upozornila osobne.......

@pieksamaki Je to v chatovej oblasti. Neviem, aky tam je pristup. V noci o 2.00 sa mam obliect a ist ich upozornit zhuruba 2 kilometre.

pieksamaki
27. júl 2025
@anonym_autor

@pieksamaki Je to v chatovej oblasti. Neviem, aky tam je pristup. V noci o 2.00 sa mam obliect a ist ich upozornit zhuruba 2 kilometre.

@anonym_autor tak mne to príde take......ze aj mladí potrebujú svoj priestor......pokiaľ to neopakuju kazdy tyzden.....musia niekde vybaviť hormóny......
Viem ake to je neprijemne....a všetko si viem predstaviť......ale policajti mozu tak max upozorniť, skontrolovať drogy, alkohol.

autor
27. júl 2025
@pieksamaki

@anonym_autor tak mne to príde take......ze aj mladí potrebujú svoj priestor......pokiaľ to neopakuju kazdy tyzden.....musia niekde vybaviť hormóny......
Viem ake to je neprijemne....a všetko si viem predstaviť......ale policajti mozu tak max upozorniť, skontrolovať drogy, alkohol.

@pieksamaki Nemyslim si, ze su to teenegeri. Podla hudobneho zanru 80-tych a 90-tych rokov a podla hlasov, je to vekova kategoria medzi 40-60 rokov.

pieksamaki
27. júl 2025
@anonym_autor

@pieksamaki Nemyslim si, ze su to teenegeri. Podla hudobneho zanru 80-tych a 90-tych rokov a podla hlasov, je to vekova kategoria medzi 40-60 rokov.

anonym_0f9fa6
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno, volala by som políciu a to opakovane. U nás to pomohlo, hlučná zábava na terase podniku, ktorý už ani nemal mať otvorené. Možno ani nemal, ale zábava pokračovala. Volala som pravidelne a pomohlo

bielasovicka
27. júl 2025

V lete sa tieto zabávačky do noci dejú proste. Treba to vydržať. Nepomôžes si.

autor
27. júl 2025
@anonym_0f9fa6

@anonym_autor áno, volala by som políciu a to opakovane. U nás to pomohlo, hlučná zábava na terase podniku, ktorý už ani nemal mať otvorené. Možno ani nemal, ale zábava pokračovala. Volala som pravidelne a pomohlo

@anonym_0f9fa6 Ja to vyhukovanie nebudem tolerovať, lebo to nie su ludia,ale zvery. Tak sa bavia hovada ako oni. Ja sa tiez rada zabavam,ale taky bordel nerobia normalni ludia. Nabuduce volam mestsku policiu - uvidim, co mi povedia. Cele sidlisko je ako na diskoteke kvoli nim.

lubmar
27. júl 2025

@anonym_autor samozrejme ze volaj mestsku policiu, neviem preco byv ste to mali trpieť,nechapem komentare tohto typu, je ine ked je niekde ohlaseny festival raz za rok,ale sukromna chata s partiou ozranov,koli ktorym sa nevyspis do prace,no dakujem pekne... Ani sa nedivim ze to tu v tej nasej krajine vyzera tak ako vyzera, ked si uz kazdy bude moct robit co sa mu zachce...

autor
27. júl 2025
@lubmar

@anonym_autor samozrejme ze volaj mestsku policiu, neviem preco byv ste to mali trpieť,nechapem komentare tohto typu, je ine ked je niekde ohlaseny festival raz za rok,ale sukromna chata s partiou ozranov,koli ktorym sa nevyspis do prace,no dakujem pekne... Ani sa nedivim ze to tu v tej nasej krajine vyzera tak ako vyzera, ked si uz kazdy bude moct robit co sa mu zachce...

@lubmar Ďakujem.

rozculena
27. júl 2025

158