icon

Kde kúpim kvalitné bio mäso za rozumnú cenu?

30. sep 2025

Ahojte kde by som kupila bio maso hovadzie a kuracie vo väčšom mnozstve za normalne peniaze?

zuzanita1609
30. sep 2025

V pôde je toľko chemikálií a plastu,že bio mäso iba niekde na opustenom ostrove odrezaného od civilizovaného sveta. Už nič nie je bio a keď tvrdia,že je to bio, vlastne to nie je bio,len drahšie 😏.

biba_18
30. sep 2025

definuj rozumnú cenu ...

anonym_e65416
30. sep 2025

Jedno vylučuje druhé. Ak ti predá ujo z dvora sliepku, či zabije byčka pre rodinu a tebe predá 5 kg, nebude to predsa lacné

autor
30. sep 2025

Nic o lacnom som nenapisala..pisem za rozumnú cenu. Kazdopadne zhanam dodavatela tak ak niekto vie budem vdacna za kontakt a ja uz potom usúdim ci je to ok cena alebo nie

pomelon
30. sep 2025
@anonym_autor

Nic o lacnom som nenapisala..pisem za rozumnú cenu. Kazdopadne zhanam dodavatela tak ak niekto vie budem vdacna za kontakt a ja uz potom usúdim ci je to ok cena alebo nie

@anonym_autor my sme si teraz objednali z Bio farma Beckov hovädzie. Cena sa nám pozdáva, sú tam na výber balíčky, popozeraj,možno niečo vyberieš 😊

autor
30. sep 2025
@pomelon

@anonym_autor my sme si teraz objednali z Bio farma Beckov hovädzie. Cena sa nám pozdáva, sú tam na výber balíčky, popozeraj,možno niečo vyberieš 😊

@pomelon velmi pekne Dakujem pozriem😍

123lucinda
1. okt 2025

Ja objednavam od jednej pani hovadzie, dovaza aj do Trencina, na fb je Iveta Pancza, ceny ma napr. rostenka 15e, nozina 13e, mlete 10, na gulas 10e, ma zo vsetkych casti maso, aj vnutornosti,jazyk,licka,chvost atd.

puplatko
1. okt 2025

Tak ja kupujem mäso napríklad len od Gašparíka, majú predajne po Slovensku, tu sa mi osvedčilo nakupovať. Super kvalita, aj fajn ceny. A hlavne je to domáca výroba, takže o to lepšie. 🙂

ivi85
1. okt 2025

@anonym_autor Kosecky dvor, mäso chované bez atb a hormónov, cena vyššia ako v obchode ale s tým sa počíta

victory1
1. okt 2025
@ivi85

@anonym_autor Kosecky dvor, mäso chované bez atb a hormónov, cena vyššia ako v obchode ale s tým sa počíta

@ivi85 potvrdzujem Kosecky dvor ma dobre a kvalitne maso.

autor
2. okt 2025

Vsetkym krasne Dakujem. Z koseckeho dvora som kupovala v miestnych potravinach. Je kosecke aj bio? Pozdava sa mi ta bio farma Beckov ❤️

anonym_dc2bc3
2. okt 2025

Mne hovoril známy, že to proste nejde chovať bez antibiotík, jedno zviera niečo dostane a je v prd*ly celý chov.
Stravu majú lepšiu, aj podmienky, ale lieky dostať musia, kto hovorí že nie KLAME