icon

Kde kúpim kvalitné pánske košele v Trenčíne?

30. jan 2026

Ahojte, dievčatá, kde by som kúpila pánske košele trochu lepšej kvality? V laugui tá kvalita mi príde jedna katastrofa, hľadám pánske košele, nie slávnostné, aké také poloslušné do práce, jasne že nie za 15 €, ale nemusia stáť ani sto... To už mi príde dosť. Taká stredná trieda, na značke nezáleží. Kedysi boli také predajne pri úspechu, je to tam ešte? Strašne dávno som tam nebola...
Ďakujem pekne

a0
30. jan 2026

Ozeta, cenovo sú 50-80€ ale kvalitovo super aj na pohľad to vidno a vydržia dlho.

mima172
30. jan 2026

Kupovala som manželovi v Priore v SP móde. Sú pekné, kvalitné. Pripadne spomínaná Ozeta.

autor
30. jan 2026
@a0

Ozeta, cenovo sú 50-80€ ale kvalitovo super aj na pohľad to vidno a vydržia dlho.

@a0 ďakujem, a Ozeta v laugu alebo ešte existuje podniková predajňa za mostami?

autor
30. jan 2026
@mima172

Kupovala som manželovi v Priore v SP móde. Sú pekné, kvalitné. Pripadne spomínaná Ozeta.

@mima172 v priore je už celé stredne podlažie zrušené, bola som tam pred vianocami. Zostalo tam tuším len hrackarstvo a myslím, že domáce potreby. Presťahovali sa niekde inde alebo je to jednoducho zrušené?

mima172
30. jan 2026
@anonym_autor

@mima172 v priore je už celé stredne podlažie zrušené, bola som tam pred vianocami. Zostalo tam tuším len hrackarstvo a myslím, že domáce potreby. Presťahovali sa niekde inde alebo je to jednoducho zrušené?

@anonym_autor Fuuu, tak to ďakujem za info, to som netušila 😳 Viem, že sú v DCA ale ci sa vrámci TN niekam presťahovali veru neviem.

autor
30. jan 2026
@mima172

@anonym_autor Fuuu, tak to ďakujem za info, to som netušila 😳 Viem, že sú v DCA ale ci sa vrámci TN niekam presťahovali veru neviem.

@mima172 tak nakoniec sme zakotvili v ozete za mostami na veľkomoravskej ulici. Nakúpili aj košele, aj nohavice. Je to outletova predajňa, košele sú v cenách od 29€, my sme zobrali také stredne ceny, stredná kvalita, okolo 40€. Aj nohavice boli pozlacnovane, cena okolo 50. Aj obleky, aj svetre majú, dá sa vybrať a cena ťa nezruinuje. Takže ani lacno, ani draho, ale kvalita niekde úplne inde ako obchody v nakupakoch.
Vraj Ozeta v laugu je oveľa drahšia, nakoľko tam majú len najnovšie kolekcie.
A predavačky boli milé a ochotné 🥰

mima172
30. jan 2026
@anonym_autor

@mima172 tak nakoniec sme zakotvili v ozete za mostami na veľkomoravskej ulici. Nakúpili aj košele, aj nohavice. Je to outletova predajňa, košele sú v cenách od 29€, my sme zobrali také stredne ceny, stredná kvalita, okolo 40€. Aj nohavice boli pozlacnovane, cena okolo 50. Aj obleky, aj svetre majú, dá sa vybrať a cena ťa nezruinuje. Takže ani lacno, ani draho, ale kvalita niekde úplne inde ako obchody v nakupakoch.
Vraj Ozeta v laugu je oveľa drahšia, nakoľko tam majú len najnovšie kolekcie.
A predavačky boli milé a ochotné 🥰

@anonym_autor Super, tak ste dobre nakúpili 👌
Mimochodom, googlila som ohľadom tej SP módy a na 99% v TN už predajňu nemajú.

vejka136
2. feb 2026
@mima172

@anonym_autor Super, tak ste dobre nakúpili 👌
Mimochodom, googlila som ohľadom tej SP módy a na 99% v TN už predajňu nemajú.

@mima172 na fb stale propaguju aj predajnu v Trenčine. Od prior

mima172
2. feb 2026
@vejka136

@mima172 na fb stale propaguju aj predajnu v Trenčine. Od prior

@vejka136 Áno, to viem ale reálne už tam nie je. Keď si pozrieš ich stránku na webe, tak tam už TN nie je.