Kde kúpim kvalitné pánske košele v Trenčíne?
Ahojte, dievčatá, kde by som kúpila pánske košele trochu lepšej kvality? V laugui tá kvalita mi príde jedna katastrofa, hľadám pánske košele, nie slávnostné, aké také poloslušné do práce, jasne že nie za 15 €, ale nemusia stáť ani sto... To už mi príde dosť. Taká stredná trieda, na značke nezáleží. Kedysi boli také predajne pri úspechu, je to tam ešte? Strašne dávno som tam nebola...
Ďakujem pekne
Kupovala som manželovi v Priore v SP móde. Sú pekné, kvalitné. Pripadne spomínaná Ozeta.
Ozeta, cenovo sú 50-80€ ale kvalitovo super aj na pohľad to vidno a vydržia dlho.
@a0 ďakujem, a Ozeta v laugu alebo ešte existuje podniková predajňa za mostami?
Kupovala som manželovi v Priore v SP móde. Sú pekné, kvalitné. Pripadne spomínaná Ozeta.
@mima172 v priore je už celé stredne podlažie zrušené, bola som tam pred vianocami. Zostalo tam tuším len hrackarstvo a myslím, že domáce potreby. Presťahovali sa niekde inde alebo je to jednoducho zrušené?
@mima172 v priore je už celé stredne podlažie zrušené, bola som tam pred vianocami. Zostalo tam tuším len hrackarstvo a myslím, že domáce potreby. Presťahovali sa niekde inde alebo je to jednoducho zrušené?
@anonym_autor Fuuu, tak to ďakujem za info, to som netušila 😳 Viem, že sú v DCA ale ci sa vrámci TN niekam presťahovali veru neviem.

Ozeta, cenovo sú 50-80€ ale kvalitovo super aj na pohľad to vidno a vydržia dlho.