icon

Kde nájdem krátkodobý pobyt pre seniorku v Trenčíne?

monuska74
13. okt 2025

Viete mi poradiť, opatrujem matku, potrebovala by som ju na cca 3 dni umiestniť v ramci odlahcovacej služby v TN. Ci vôbec v meste Tn niečo také reálne funguje. Keďže nemam súrodencov, nemam sa s kým prestriedat, a súrne potrebujem na tri dni vycestovať aj so synom. Opatrovatelku sukromne žiadnu nemam, a viem ze v zariadení by bola pod riadnym dohľadom. Ďakujem.

tundra
14. okt 2025
monuska74
autor
14. okt 2025
@tundra

@tundra ale to je hospic. Tam idú ľudia ťažko chorý, nevyliečiteľny, paliativna starostlivosť. Matku opatrujem, ma demenciu, čiže neviem,ci zrovna hospic.

donbosco
14. okt 2025

Skúste sa spýtať v DSS v Trencine. Juh ... Liptovská,dolu v meste pri poliklinike, Seniorville za mostami.

donbosco
Autor odpoveď zmazal
tundra
14. okt 2025
@monuska74

@tundra ale to je hospic. Tam idú ľudia ťažko chorý, nevyliečiteľny, paliativna starostlivosť. Matku opatrujem, ma demenciu, čiže neviem,ci zrovna hospic.

@monuska74 ved si tam zavolaj

donbosco
14. okt 2025

Ešte mi prišlo na myseľ, v Nemocniciach otvorili nové zariadenie DSS. A majú voľné kapacity. Ak by ste mala auto ....

donbosco
14. okt 2025
@donbosco

Ešte mi prišlo na myseľ, v Nemocniciach otvorili nové zariadenie DSS. A majú voľné kapacity. Ak by ste mala auto ....

@donbosco ...v Melčiciach.

monuska74
autor
14. okt 2025
@tundra

@monuska74 ved si tam zavolaj

@tundra skúsim,ďakujem.

donbosco
14. okt 2025
@donbosco

Skúste sa spýtať v DSS v Trencine. Juh ... Liptovská,dolu v meste pri poliklinike, Seniorville za mostami.

@donbosco Na Juhu je ešte jedno zariadenie na Lavickovej.

monuska74
autor
14. okt 2025
@donbosco

@donbosco seniorville som volala, či by ju vzali na týždeň v ramci odlahcovacej sluzby ,no riaditeľ mi povedal,ze vôbec nie. Ze majú veľa ľudí na čakacke. Ale skúsim ešte ten juh.

monuska74
autor
14. okt 2025
@donbosco

@donbosco v nemocnici v TN? O tom nič neviem. Viete niečo bližšie o tom, budem vďačná.

donbosco
14. okt 2025

Nie v nemocnici. Pri poliklinike na Piaristickej.

donbosco
14. okt 2025
@monuska74

@donbosco v nemocnici v TN? O tom nič neviem. Viete niečo bližšie o tom, budem vďačná.

@monuska74 tuná som mala myslí Melčice. Je tam kapacita pre 40 ľudí. Máte správu.

ornela_tn
15. okt 2025

ja som vybavila raz pobyt cez vianočné sviatky pre osamelého dôchodcu v Drietome

luciferka93
15. okt 2025

Zariadenie pre seniorov Melcice lieskové je to nove, tento rok otvorené

monuska74
autor
15. okt 2025
@ornela_tn

ja som vybavila raz pobyt cez vianočné sviatky pre osamelého dôchodcu v Drietome

@ornela_tn možno osamely keď je poskytnu, to je iné.

anonym_872ab6
15. okt 2025

@monuska74 poziadaj obvodneho, nech jej nieco napise a zoberu ju do nemocnice na ODCh na par dni. Nema sa to robit, ale ked treba...skus

monuska74
autor
15. okt 2025
@anonym_872ab6

@monuska74 poziadaj obvodneho, nech jej nieco napise a zoberu ju do nemocnice na ODCh na par dni. Nema sa to robit, ale ked treba...skus

@anonym_872ab6 skúšala som , no neporiesila som.