icon

Kde nájsť dobrého zubára v Trenčíne?

user123456789
26. júl 2025

Zdravíčko, asi tu nebude žiaden prípad ako som ja, ale 27 rokov som nebola u zubára..
Od stredy som mala menšiu bolesť zubu vo štvrtok večer to vyvrcholilo v piatok cez deň bolesti a z piatka do soboty rána mi opuchlo líce ako tenisová loptička. Zub už bolí "iba" na dotyk skôr mám tlaky v tom opuchu sem tam to ide do ucha. Už som si čítala všetko, že ide pravdepodobne o zápal. Nemám teda pochopiteľne žiadneho svojho zubára. Totálne sa hanbím za to teraz a samozrejme v tejto chvíli ľutujem, ako som to zanedbala. Mám (pre mňa) viditeľné 4 kazy všetko teda stoličky. Ale tento je asi aj niečo čo možno zubár ešte nevidel. Kde v Trenčíne ísť ? Čítala som si recenzie na U.S Center vraj celé zle. Tak mi ide o to kde teda ísť kde sa nepototo od bolesti a kde sa neprepadnem od hanby.

zuzkaa1991
26. júl 2025

@user123456789 na zubnu pohotovost mali by ste mat.aj vo vasom meste niekde....ak je opuch tak to je uz velmi vazne....takze urcite ist dnes niekde s tym

majus2323
26. júl 2025

@user123456789 tak zďaleka nie ste sama čo sa tak zanedbala, nemôžem hovoriť dopredu, ale vzhľadom na roky čo ste neboli u zubára tam bude tak milión medzizubných kazov. Už sa stalo ...dôležité je že to chcete zmeniť a dať si to do poriadku.
Zub vám pravdepodobne odumrel ale infekcia je stále prítomná tak buď sa zub dá ešte zachrániť alebo musí ísť jednoducho von. Dnešná doba mikroskopov už umožňuje spoľahlivejšie robenie kanálikov. Každopádne ak ste opuchnutá je to vážne a treba to riešiť ideálne hneď. Zubár určite už videl aj veci čo si myslíte že nevidel a teda mali sme pár pacientov čo prišli po rokoch a nezlakli sme sa. Ani sme to neriešili a ani vás nikto riešiť nebude. Každý má svojich starosti dosť. Kde máte ísť to už vám neporadim - poradím - na najbližšiu pohotovosť buď ten zub otvoriť alebo vytrhnúť a pondelok si zavolať na poisťovňu ktorého zubára máte prideleného ak neviete a ísť si doriešiť ďalšie kým zase nespuchnete.
Ak ste neboli u zubára kvôli strachu , dá sa už v tejto dobe nájsť lekár čo neni strašiak a je jemný , kľudný a všetko vysvetlí. Všetkým by som vám dopriala môjho doktora ale žiaľ neberie už pacientov.
Aby som ešte opomenula horšiu stránku ako je jedna alebo 2 injekcie - peniaze. Celý chrup ak si chcete dať dokopy bude mastná pálka ale dá sa väčšinou dohodnúť aj na splátky.
Držím vám palce a nečakajte. Nebudem vás tu strašiť čo všeličo sa môže stať ale môžte si len zle urobiť ak to neporiešite hneď.
A ešte raz - nikto vás riešiť nebude. Na chválu to neni síce ale vždy sme radi keď sa takto pacient odhodlá prísť. A čo ich je...

mateson2004
26. júl 2025

@user123456789 zahoď hanbu, zober odvahu a peňaženku🙃 a choď. Za čistenie kanalikov pod mikroskopom som týždeň dozadu zaplatila 510€. A to k zubárovi chodím.Sedmička stolička, stará plomba, stará výplň kanálikov tak som sa rozhodla pre výmenu. Vôbec sa neboj, bolieť to nebude, oni dnes zubári, hlavne mladí chlapci , sú dnes už úplne inde.

3petka
26. júl 2025

@user123456789 hanba nehanba treba to riešiť. Zápal zo zubov nie je sranda. Teraz chod na pohotovosť hneď si hľadaj zubára ale príprav sa na to že to nebude lacné dať ti zuby doporiadku.

jazula
26. júl 2025

Máme v rodine podobný prípad, desaťročia bez zubára. Keď sa konečne rozhodol to riešiť, bum, zápal, opuch. Síce hneď pohotovosť a snažila sa zubárka zub zachrániť, zápal však už pokročil a prišiel o 4 zuby (už starší človek)… ani raz som však nepočula, že by bol naňho niekto nepríjemný, alebo že by komentovali, že to zanedbal. Ľudí so strachom zo zubárov je veľa…

Za seba poviem, že odkedy mi ako prvú vec pichnú lokálnu anestézu, strach zo zubára zmizol 😅.

jesenzima
26. júl 2025

@user123456789 do u s centra chodíme celá rodina a sme tam všetci spokojní aj s dentálnou hygienou aj so zubarmi 🤷

subartic
26. júl 2025

skús Vtadent alebo kliniku Flouv

evinku
26. júl 2025

@user123456789 chodíme celá rodinka do zubnej kliniky FLOW a sme spokojný 👌

siska25
26. júl 2025
@jesenzima

@user123456789 do u s centra chodíme celá rodina a sme tam všetci spokojní aj s dentálnou hygienou aj so zubarmi 🤷

@jesenzima myslim, ze preve US Center ma aj pohotovost. Moj muz tam dva roky dozadu musel na pohotovost, ked sme boli tesne pred dovolenkou, jeho zubarka mala dovolenku a zacal ho boliet zub. Boli mili a pomohli. Dokonca uvazovsl, ze sa tam prehlasi.

portret7
26. júl 2025

@user123456789 Vitadent - Dr.Podhorec alebo Dr.Kopunec, odborníci s ľudským prístupom.

user123456789
autor
27. júl 2025

Dnes ráno som bola na pohotovosti na juhu. Jediné čo, tak mi predpísali antibiotiká a odporučili mi zubára, že tam hned ráno mám volať..že oni tam s tým nič nevedia spraviť..zub je rozpadnutý na cimpr campr, tak, že sa to musí riešiť chirurgicky. Mám to rovnako opuchnuté od včera rána teda. Uvidím ako a či vôbec zajtra pochodím, tak Ďakujem všetkým za odporúčania.

user123456789
autor
27. júl 2025
@jazula

Máme v rodine podobný prípad, desaťročia bez zubára. Keď sa konečne rozhodol to riešiť, bum, zápal, opuch. Síce hneď pohotovosť a snažila sa zubárka zub zachrániť, zápal však už pokročil a prišiel o 4 zuby (už starší človek)… ani raz som však nepočula, že by bol naňho niekto nepríjemný, alebo že by komentovali, že to zanedbal. Ľudí so strachom zo zubárov je veľa…

Za seba poviem, že odkedy mi ako prvú vec pichnú lokálnu anestézu, strach zo zubára zmizol 😅.

@jazula na pohotovosti mi povedali, že na toto by mi ani injekcia nepomohla bez tých antibiotík, lenže tie začnú zaberať tak do 3 dní povedzme..

anonym_09314f
27. júl 2025

@user123456789 Ja odporúčam US Center tiež.

inka1901
5. aug 2025

@user123456789 zamňa jednoznačne AB Clinic 👌🏻 sú to babsky kolektív a som veľmi spokojná aj cenovo a veľmi príjemný personál , chodíme celá rodina už vyse roka knim🙂 ...ten UScenter no ani ja som snimi nebola spokojná... Predtým som chodila Ku Koštrnovi za mosty a odvtedy som sa bála zubárov (robil mi úkony aj bez injekcie)+(aj keď som si vypýtala injekciu tak ma nepočúval)...zobrala kartu a išla preč... potom potom po tomto chodila k Arabovi do Južanky ...ten zase zomna vytiahol toľko peňazí koľko sa len dalo... takže tie korunky čo mi porobil boli len zbytočné,a keď som chodila knemu tak som bola unho jak na klavíri každý mesiac zomna vytiahol aj 280-450€ ... všetci moji známi od neho išli preč práve kvôli tým (korunkam a tým implantátom) ...nasrala som sa zobrala kartu a isla do AB Clinic 😊🙏🏻a bolo to najlepšie rozhodnutie čo som mohla urobiť 😊a zrazu už ani problémy so zubami nemám..porobila mi zubárka vsetko čo Arab v Južanke zanedbal..a mám už pokoj... chodím iba na dentálnu a preventívku😊😊 takze úplne super,nesťažujem si! 🙂 majú aj pozitívne recenzie na Googli🙂