icon

Kde nájsť dostupnú kožnú ambulanciu pre bábätko v Trenčíne?

24. feb 2025

Prosím je nejaká kožná ambulancia kde nás zoberú hneď zajtra ? Pripadne čím skôr ? Pre bábätko ?

ninazemna
24. feb 2025

Slavka Dolinská NMnV, Andrea Mištinová Nováky, Gabriela Uhliarová Bojnice; Dagmar Hurtová Púchov; František Perutka Partizánske; Katarína Trenčanská Čachtice; Soňa Sárincová Považská Bystrica; Zuzana Gruntová FN TN; Monika Štítna Púchov; Tomáš Kopal Považská Bystrica; Zuzana Kavková Bojnice; Mohammed Hemza Bojnice; Eva Bašteková Považská Bystrica; Gabriela Hrdinová Partizánske; Marta Pažická Bánovce; Natália Čárska Banka.

autor
24. feb 2025

@ninazemna a to máte prosím odkiaľ info? 🙂 že by teda hneď zobrali..Škoda že ti nie je priamo v Trenčíne ale skúsim popozerať teda čo ste poslali 🙂

lenka7477
26. feb 2025

Dr. Plesníková

autor
26. feb 2025

@lenka7477 tá robí len nejaké úpravy

jesenzima
26. feb 2025

Nerobí len úpravy, aj vyšetruje. Ale teda pripraviť sa na to, že je "zvláštna" .. ja som tam chodila s dcérou, a vždy som si vydýchla, keď sme odtiaľ odišli 🙈 alebo ešte dr rodosova tuším sa volá, na sídlisku juh ..

lenka7477
26. feb 2025

je to normálna plnohodnotná kožná lekárka , a presne ako píše
@jesenzima je svojská - treba sa obrniť

autor
26. feb 2025

@jesenzima a tá rodosová je v pohode nemáš s nou skúsenosti ?
@lenka7477 akože je nejaká arogantná alebo ako to brať ? 🤣

jesenzima
26. feb 2025

Rodosova je v pohode, ale musíš ísť ráno pre casenku, neviem či objednáva 🤷
Plesnikova nie je arogantná, len je taká svojská, to musíš zažiť 😑

lenka7477
27. feb 2025

jednoducho nemôžeš pred ňou povedať, že si niečo o danom probléme čítala na internete, alebo napríklad kamoška také mala a liečila, alebo si skúšala podľa videí niečo liečiť ...
ona čo povie, to treba spraviť - žiadne reči okolo toho ...

Ale je odborníčka , a malinké deti berie prednostne.

autor
5. mar 2025

Dnes sme boli u tej plesnikovej a prvý dojem celkový nič moc. Ale potom keď sme išli k nej super 🙂 aj prístup, presne ako si písala - videla, nastavila liečbu a hotovo

lienka_9
7. mar 2025

Ja som bola s ročným synom u Dr Plesnikovej Natália tak nejako sa volá. Je z TN pri reštike Formula

7kikuska7
10. mar 2025

Nás s malou zobrali celkom rýchlo v Dubnici