icon

Kde predať staré knihy v Trenčianskom kraji?

7. apr 2025

Ahojte chcela by som sa opýtať či náhodou neviete poradiť kde by sme vedeli predať za skutočne symbolickú cenu niekoľko krabíc starých kníh,alebo poradiť čo s nimi.
Do zberu na papier je to škoda keďže niektoré čo sme počuli majú naozaj cenu . Zatiaľ sme to uverejnili na rôzne stránky na fb,no nevyzerá ,že by sa za tým išli nejak potrhať aj napriek tomu že dávame kľudne celú krabicu kde je cca 50 kníh za 10€
Sme z trenčianskeho kraja ak by náhodou

mysiarka
7. apr 2025

skuste oslovit nejaky antikvariat, ci by ich nevzali.

beataxxx
7. apr 2025

Na fb je skupina napriklad knihozruti, alebo knihy na predaj a este zopar podobnych

abby11
7. apr 2025

Skúsila by som na stránke knihobot, alebo čarovná polička.

autor
7. apr 2025

@abby11 áno tam sme skúšali no odtiaľ sa nám doteraz nikto neozval a to sme to posielali už pred mesiacom, bohužiaľ máme izbu plnú kníh a potrebovali by sme sa toho už čím skôr zbaviť

pivonecka
7. apr 2025

Čierne na bielom - antikvariat v TN a dalsi antikvariat je na Nam. sv. Anny https://www.facebook.com/share/1FVPgsqdNf/

petracandle
7. apr 2025

Je to celkom problém. Väčšina antikvariátov vykupuje novšie knihy - čiže tie, ktoré sa im reálne predajú. Staršie iba úplne zachovalé a len vybrané tituly. A cena 10 eur za staré "haraburdy" je veľa. To ti nikto nekúpi.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
7. apr 2025

@petracandle my sme navrhli že za jednu knihu 0,50 centov,ale ak by brali viac napr 50ks čož je jedna veľká krabica vieme to dať celé za 10€ čož vyjde ešte lacnejšie

svetlonos
7. apr 2025

Ty by si to kúpila? Pofot tituly knih a možno si niekto vyberie 1-2 Ale toto nespenazis, pokial tam nemáš extra cenné kusy.

luccija
7. apr 2025

Ja som darovala do kniznice

petracandle
7. apr 2025

@autorka žiaľ aj to je veľa za staré knihy bez dopytu. Čo si myslíš, za koľko nejaké staré "braky" predá antikvariát? Ak vôbec predá...chápem, že sa chceš zbaviť ale je to ťažké. Vieš koľko je takých ako ty, čo posúvajú knihy po starých rodičoch? Ani knižnice už nemajú kapacity

petracandle
7. apr 2025

@abby11 knihobot väčšinou neberie staré knihy

katrinka233
9. apr 2025

martinus knihovrátok

majka2959
12. apr 2025

Knihobot berie knihy vydané od roku 1990. Stačí vyfotiť a poslať cez formulár a dohodnúť sa na odvoze.

elizabethkaaa
17. jún 2025

Môžem sa opýtať ako si dopadla s tými knihami ?
Podarilo sa ti ich predať ?
Tiež mám veľmi veľa kníh a neviem čo s nimi.