Kde zaparkovať pri poliklinike v Trenčíne?
Dobrý deň,zajtra idem s matkou do Trenčína na polikliniku "k Dolnej Stanici" k lekárke na vyšetrenie. Kde tam v okolí najlepšie zaparkovať? Je koľko toľko mobilná,tak pomaly prejde. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný deň.
Vedľa polikliniky na tom parkovisku je 1€ / 30 minút
@lenka7477 hodina/1€ tam je. To je C2 a potom B ma 1,5€/1hod to su tie oproti polikliniky jedine ze by zmenili tarifu -cenu
@gypsomilka parkovala som tam včera tak viem koľko som platila
No ja davnejsie a mam sms a mam tam na hodinu este 1,5€
@lenka7477
@lenka7477 aj na stranke som nasla hodinovu sadzbu 1,5€
@gypsomilka ja som bola rovnako šoknutá ☹ a platiť sa dá len v hotovosti .
aj zábery sú staré ...
Akoze dost. To uz sa radsej prejdem nabuduce aj pesko 😂 dlhsie som tam nebola ale vo febr.tam idem tak si dam asi prechadzku radsej 😂 lebo vzdy tam stravim aj 2hodky. Radsej si dam za tie peniaze zakusok 😂
@lenka7477
@gypsomilka veď toto , tam je to vždy na dllllho
Ďakujem za každú radu. A kde teda zaparkovať "za menej"? Tiež nemám problém sa prejsť..
vysaďte matku na poliklinike a choďte na ul. Pod Brezinou alebo Nad tehelňou od VŠZP , tam to nie je spoplatnené lebo tam býva kopec bohatých ľudí .
@lenka7477 ty ale myslim asi to parkovisko za misakom, tam za rampou. Ano tam je 1e z 30min a plati sa v hotovosti. Ale popri ceste je zoba B kde je 1,50 na hodinu
@gypsomilka dobre pises, tam je zona c za 1 alebo zona b za 1,50
@daniela.ho ano ano myslela som to na hlavnej ceste,lebo tam chodim pomerne casto,a bolo mi divne ze to zrazu take zvysenie. Za Misakom som nemyslela.

Ahoj, parkovanie je všade okolo, akurát je všetko platené. Myslím, že 1,5 eur na hodinu. Dá sa platiť smskou. Hneď vedľa je aj parkovisko s rampou, ale tam sa mi zdá, že je možné platiť len hotovosťou, ak to nezmenili.