Koľko stojí oslava pre 20 ľudí v Trenčíne?
Kolko vás vyšla oslava vo fakt dobrej reštaurácii, pekný priestor pre cca 20 ľudí ? Ďakujem
@lucia23529
Vo Fatime pod hradom je pekne, chceli sme tam svadbu pred 5 rokmi, vtedy sa mi cena zdala prijateľná. Aj speranzu si ľudia chvália. Potom je v TN ešte skvelá prava Talianska pizzeria, zabudla som na názov, zistím.
@lucia23529 najjednoduchšie je osloviť konkrétne reštaurácie a dať si spraviť cenovú ponuku. Zadať počet ľudí, požadované služby (výzdoba), predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert, prípitok atď a na základe pomer cena/kvalita sa rozhodnúť. Inak odporúčam osloviť aj dobré reštaurácie v blízkom okolí (Soblahov u Ondreja, Havran v Turnej, Maria v Kubrej.. .). Ale urcite by som nechcela mat oslavu na Fatime, otrasne jedlo
@lucia23529 neviem v ktorej časti by ste to chceli mať... My sme mali oslavu narodenín a tiež birmovku na juhu v Duplexe.. Príjemné slečny, ktoré nás obsluhovali, výber jedla a pitia... Pomohol vedúci, vypočítal cenu a poradil všetko... Ozdobili aj prevádzku podľa požiadavky.. Boli sme tam aj na silvestrovský večierok a zážitok, ktorý stál za to... Odporúčam 👌
Na sadke robia oslavy
Aj v AVK sa dá robiť oslava
@lucia23529 Skúste Motokárovu halu, z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť, je to tam super. Dve také menšie šály a ešte jedna taká väčšia, kde sa dá aj tancovať. A môžete využiť aj jazdy. Je to tam naozaj super, príjemný personál. Vonku aj detské ihrisko.☺️Alebo potom Bosco, kde je aj bowling, aj tam je to skvelé.
Veľmi pekne ďakujem 🙂 Trenčín moc zatiaľ ešte nepoznáme preto sa pýtam tu na základe skúsenosti keďže recenzie na nete sú divoké. Chceme len v reštaurácii keďže oslava bude mat 2-3 hodinky 🙂
@lucia23529 conti trencianska tepla. Mali sme tam svadbu aj 50tku .zakaždým spokojnosť.
Bohužiaľ skúšala som osloviť a nechce robiť ich názorom “krátke oslavy”…uvažujeme iba nad nejakou reštikou kde rezervujeme stol aj s menu dopredu..tak ak mate tip na niečo také môžete dať vedieť 🙂
Za mňa odporúčam na takúto oslavu BOSCO restaurant & bowling
@veri_lb bohužiaľ nemali voľné tak sme zvolili Speranzu

Tak kvoli tipu na fakt dobru restiku v TN sa teda pripnem. Nadej zomiera posledna