Kto pracuje v nemocnici v Trenčíne?
Prosim vas je tu niekto kto pracuje vo fn trencin?
@s1ma dobry den prosim vas ako to tam je s parkovanim zamestnancov?mam tam nastupit v marci. Dakujem
Zamestnanci si platili myslím 15 eur mesačne.a kedysi bola na povolenie parkovania čakačka..treba si to zistit skôr...neviem ci to tak zostalo,už tam nepracujem
@coopis ano vraj to tak je stale,ze cakacka...preto sa pytam...ze kto je v cakacke plati plnu sumu??
No buď si vybavíte parkovací preukaz na dlhodobé statie alebo listok na mesto Trenčín...alebo parkovanie v nemocnici normalne listok,alebo parkovat na nejakých priľahlých miestach napr. Kaufland a odtiaľ si prejsť pešo 🤷♀️
Vybavovala som si rok 2023 denna karta je 15€ mesačne ja mam víkendovú +sviatky 5€ mesačne, platí sa každý mesiac. Na dennu kartu vas zaradia do čakacieho poradovníka mne tu dennú ponúkli po 2 mesiacoch od žiadosti. Nakoniec som si nechala len na vikedny.
Ja neviem ako je to teraz,ja som už 2 roky preč..ale keď som nastúpila tiež som asi 3mesiace cakala na poradie
Ja som z TN takže MHD . Ale tu nočnú víkendovú Vám daju hneď. A inak ked tak parkovisko zadarmo pri kauflande co je 7 min peši od nemocnice
Ja som tiež čakala na kartu...dovtedy som parkovala za nemocnicou hneď za koľajami...to už vlastne na novinách..čakala som asi pól roka..ale ja som z ďaleka, takže som ich dosť súrila, tak si s tým švihli..a platíš 15€ mesačne..to ti ztŕhajú z platu
@ikuska27 no ja mam nastupit teraz 15 teho, tak asi tiez budem tak nejako parkovat bud kaufland,alebo ako ty pises niekde na novinach a ty pracujes na ktorom oddelení?
@ikuska27 ja idem ako pomocny pracovnik kedze nemam zdrav vzdelanie,ty si zdravotna sestra?
Tak držím palce..snáď sa tam niekedy stretneme..aj keď na ortopédiu skoro nikdy nikoho nevozíme a po nemocnici ja chodím skôr minimálne...stále sme zavretí len na odd....
@ikuska27 ďakujem...tak ja planujem ak ma ta praca bude bavit urobit si aspon ten rok toho sanitara....
Aspoň to...lebo platovo ako pomocný zdravotný personál to nebude bohviečo...nerobila si vôbec ešte v zdravotníctve??kedy nastupuješ??

Dobrý deň áno pracujem ako zdrav. sestra.