icon

Kto v Trenčíne robí zubné strojčeky pre deti?

bibinkaa
9. jan 2026

Prosím Vás, poraďte mi v Trenčíne kto robí zubné strojčeky pre deti...
Ďakujem Vám veľmi pekne

baskustek
9. jan 2026

My chodíme k dr Dvoranovej do polikliniky. Moc na výber tu nie je. Na poisťovňu robí v podstate len ona

pivonecka
11. jan 2026

@bibinkaa priamo v TN je ortodoncia: Dr. Dvoranova a jej syn, Dr. Lehocky, Dr. Ellinger Mydlova

bibinkaa
autor
20. jan 2026
@baskustek

My chodíme k dr Dvoranovej do polikliniky. Moc na výber tu nie je. Na poisťovňu robí v podstate len ona

@baskustek prosím Vás, ako ste s ňou spokojná? Čítala som rôzne recenzie...

baskustek
20. jan 2026
@bibinkaa

@baskustek prosím Vás, ako ste s ňou spokojná? Čítala som rôzne recenzie...

@bibinkaa zvykli sme si 😁

bibinkaa
autor
20. jan 2026
@baskustek

@bibinkaa zvykli sme si 😁

@baskustek lebo my máme termín na 10.2.
Prosím Vás,aká je približne cena za strojček?

baskustek
20. jan 2026
@bibinkaa

@baskustek lebo my máme termín na 10.2.
Prosím Vás,aká je približne cena za strojček?

@bibinkaa to ide postupne, chodíme tam rok a zatiaľ sme tam nechali okolo 300€. Niečo preplatila peňaženka zdravia. Vždy sú to ceny tak 30-50€, nie je to naraz. Najväčšia palka bolo nasadenie strojčeka

bibinkaa
autor
20. jan 2026
@baskustek

@bibinkaa to ide postupne, chodíme tam rok a zatiaľ sme tam nechali okolo 300€. Niečo preplatila peňaženka zdravia. Vždy sú to ceny tak 30-50€, nie je to naraz. Najväčšia palka bolo nasadenie strojčeka

@baskustek to máte fixný strojček?

baskustek
20. jan 2026
@bibinkaa

@baskustek to máte fixný strojček?

@bibinkaa áno, na horných zuboch zatiaľ

momi86
21. jan 2026

@bibinkaa Dr. Lehocky, uz neberie momentalne,,mal by to mat aj na stranke napisane ale aj ked som telefonicky objednavala syna..hned nas v zala dr.Dr. Ellinger Mydlova .. zatial velmi velka spokojnost hlavne ako ludsky sa k synovi sprava a aj sestricky..

pivonecka
21. jan 2026
@momi86

@bibinkaa Dr. Lehocky, uz neberie momentalne,,mal by to mat aj na stranke napisane ale aj ked som telefonicky objednavala syna..hned nas v zala dr.Dr. Ellinger Mydlova .. zatial velmi velka spokojnost hlavne ako ludsky sa k synovi sprava a aj sestricky..

@momi86 Dr. Ellinger Vam dala termin kedy a aka bola cakacia doba? lebo vsade citam, ze sa u nej caka skoro rok na prvu konzultaciu. Robi iba neviditelny strojcek? dakujem za info

bibinkaa
autor
22. jan 2026
@pivonecka

@momi86 Dr. Ellinger Vam dala termin kedy a aka bola cakacia doba? lebo vsade citam, ze sa u nej caka skoro rok na prvu konzultaciu. Robi iba neviditelny strojcek? dakujem za info

@pivonecka ja som tam tiež volala a povedali mi,že v máji začínajú otvárať čakajúci zoznam a na strojček by sme sa dostali asi budúci rok v marci..

pivonecka
23. jan 2026
@bibinkaa

@pivonecka ja som tam tiež volala a povedali mi,že v máji začínajú otvárať čakajúci zoznam a na strojček by sme sa dostali asi budúci rok v marci..

@bibinkaa dakujem, cize cez rok cakacka

baskustek
23. jan 2026

Veď to sú normálne čakacie doby ako všade. Preto to treba začať riešiť skôr. My sme dostali odporúčanie od zubára, keď mala dcéra 10 a k Dvoranovej sme sa dostali, keď mala skoro 12. Sme sa objednali a čakali sme vyše roka, vedeli sme, že je to nadlho. Ale už teraz ako sa to rozbehlo a má ho nasadený, tak tam chodíme každé dva mesiace.

momi86
26. jan 2026
@pivonecka

@pivonecka my sme pol roka,po odporucani nasej zubarky,,ta nas skor do banoviec posielala,,ale niekde dochadzat mimo TN som odmietla, kedze syn ma vela este mliecnych tak som to este nebrala tak urgentne a popravde bola som rada ze nas vobec vzala....nie nerobi len neviditelny...dokonca ten mi ani teraz pri synovi neodporucila...