Kto v Trenčíne robí zubné strojčeky pre deti?
Prosím Vás, poraďte mi v Trenčíne kto robí zubné strojčeky pre deti...
Ďakujem Vám veľmi pekne
@bibinkaa Dr. Lehocky, uz neberie momentalne,,mal by to mat aj na stranke napisane ale aj ked som telefonicky objednavala syna..hned nas v zala dr.Dr. Ellinger Mydlova .. zatial velmi velka spokojnost hlavne ako ludsky sa k synovi sprava a aj sestricky..
@momi86 Dr. Ellinger Vam dala termin kedy a aka bola cakacia doba? lebo vsade citam, ze sa u nej caka skoro rok na prvu konzultaciu. Robi iba neviditelny strojcek? dakujem za info
@momi86 Dr. Ellinger Vam dala termin kedy a aka bola cakacia doba? lebo vsade citam, ze sa u nej caka skoro rok na prvu konzultaciu. Robi iba neviditelny strojcek? dakujem za info
@pivonecka ja som tam tiež volala a povedali mi,že v máji začínajú otvárať čakajúci zoznam a na strojček by sme sa dostali asi budúci rok v marci..
Veď to sú normálne čakacie doby ako všade. Preto to treba začať riešiť skôr. My sme dostali odporúčanie od zubára, keď mala dcéra 10 a k Dvoranovej sme sa dostali, keď mala skoro 12. Sme sa objednali a čakali sme vyše roka, vedeli sme, že je to nadlho. Ale už teraz ako sa to rozbehlo a má ho nasadený, tak tam chodíme každé dva mesiace.
@pivonecka my sme pol roka,po odporucani nasej zubarky,,ta nas skor do banoviec posielala,,ale niekde dochadzat mimo TN som odmietla, kedze syn ma vela este mliecnych tak som to este nebrala tak urgentne a popravde bola som rada ze nas vobec vzala....nie nerobi len neviditelny...dokonca ten mi ani teraz pri synovi neodporucila...

My chodíme k dr Dvoranovej do polikliniky. Moc na výber tu nie je. Na poisťovňu robí v podstate len ona