Lekárky v Trenčíne
Ahojte
Je lepšia dr minarikova alebo zacikova
Ak má niekto skúsenosti
@siskaa86 a dr. Jankovsky? Keď už je tam aj Minarikova v jednej budove
@miruska655 viem o com..ale chcem ženu
@siskaa86 ja som chodila aj k nej ale má staré sono a všetko to tak trošku odbija..ako každá žena, podľa nálady pracuje..
Zamna je dr väčší odborník ale teda keď ženu, tak skôr by som volila Žačikovu
@miruska655 aha diky za info Miri.
@miruska655 ja práve chcem niekoho kto moc neodbija..a venuje sa..lebo moja súčasná dr práve taka je ze moc sa nevenuje
@siskaa86 skús ju teda myslím si že je no lepšia neviem posúdiť ale podľa rozprávania skôr volia Žačikovu, tak držím palce 🙂
@miruska655 ale ďakujem si milá.. skúsim teda
Osobne by som volila Dr. Žacikovu, hoci sama som klientkou d. Jankovskehoa dr. Minarikovej
@kleopatra114 ahoj..ďakujem.. aj ju poznáš z vyšetrenia?
@siskaa86 Dr. Žacikovu som zažila len raz , keď zastupovala dr. Jankovskeho. Celkom sa mi páčila.
@kleopatra114 aha tak..niekto tu písal ze pred tým s nim aj robila v gyneke..tak ju teda skúsim kým ešte berie a teda aj bude dobra..
Ja chodím vyše roka k Dr. Žačikovej a nemenila by som.
@siskaa86 ja som u Žáčikovej 3 roky a stihla som u nej 2 tehotenstvá 😊Za mňa je super, milá, vždy odpovie na otázky, sestrička je tiež super. Čo sa týka tehotenstva tak robí všetky vyšetrenia a všetky veľké soná takže netreba chodiť nikam inam.
Pri prestupe sa vypisuje dotazník, he buď na internete alebo sa dá priamo v ambulacii u sestričky vypýtať.
Ja tiež chodím k pani doktorke Zacikovej. Tiež sa snažím otehotnieť. Po 9 mesiacoch čo sa nám nedarilo sme začali riešiť hormonálny profil a teraz idem na folikulometriu. Čiže p.doktorka nemá s ničím problém a snaží sa všetko riešiť. Ja som zatiaľ veľmi spokojná.

@siskaa86 ešte doplním ze ide aj o moju snahu otehotniet ďakujem