MUDr. Rudolf Krišlo - stomatológ
Ahojte, prosim ma niekto skusenost s dr.Krišlom, aky ma pristup? Podla rozpisu sluzi zajtra na Halalovke na Juhu...Uz som raz mala negativnu skusenost s touto pohotovostou, kedy som zaplatila 35€ eur za nic...preto by som bola vdacna za info, ci radsej vydrzat do pondelka ku svojej zubarke. Dakujeem
@drobcek221 ach jaj...no uvidim, ako to zvladnem do zajtra...Aspon je ochotny pri zapalenom zube pouzit anestezu, ci ide rovno "zaziva" ? Ale dakujem na info 🙂
@zuzinka551 to neviem mne vacsinou inekciu nedaval
@zuzinka551mne tak dokurvil zub, chuj starý, zaplomboval mi hnis, celé to ďasno bolo navreté, boli sme na dovolenke, bolel ma zub, nedalo sa mi jesť, bolo to hrozné, ako zuby, hneď som volala dr. Hrčkovi na Majerskej a chodím tam, všetko super od prístupu, kvality, ale cena je vyššia, no odbornosť, fotky pred a po, vysvetlí, opýtať sa môžeš, zub mi zachránil, ale ťahal nervy, vymenil škaredé plomby od debila Krišla za pekné, biele, vymodeloval ich, no fakt doslova pekná huba, ak to takto napíšem, rozmýšľala som, že na Krišla podám sťažnosť a nahlásim ho lekárskej komore...toľko k nemu a kamarátka, čo k nemu tiež chodila, odišla preč, ešte skôr ako ja...
@lesanisko presne tak ako pises, nakoniec som na tu pohotovost ist musela bohuzial...najskor ma poslal prec do cakarne, lebo si nevedel spojazdnit vrtacku...pol hodinu som cakala v cakarni, este som prosila nech mi zatial pichne anestezu..samozrejme ze nepichol, potom mi to trosku rozvrtal a precistil iba dva kanaliky, cele "akoze" osetrnenie trvalo asi dve minuty...vdaka nemu som dostala do pondelka zapal okostice a moja zubarka uz len krutila hlavou a zub nevedela zachranit, musel von...takze do buducna keby niekto potreboval, vyhnut sa oblukom :/
Tiež s ním nemám dobre skúsenosti. Jasne som mu hovorila aby mi dával biele plomby lebo tie šedý mi ničia zuby a lámu sa z toho. Nevedel mi prezliecť zub plus mi zlomil zub a nechal ma z dierou ktorú mam dodnes takže mam dieru v zube cca už 9 rokov

@zuzinka551 ja by som vydrzala. Odisli sme id neho. Po preventivke ziaden kaz. Zub liecil 2 mesiace nic a u noveho som mala 5 kazov plus medzizubne