Najlepší psychiater - Trenčín a okolie
Ahojte. Poraďte mi prosím veľmi dobrého psychiatra okolí Trenčína. Takého, čo vie pochopiť, podporiť, vypočuť pomôcť a poradiť. Nie takého co capne lieky a nech sa ti páči lieč sa sama. Ďakujem za rady.
V Trenčíne beru podla regionu.
Super psychiatricka je mudr.Mlynekova Zuzana, je vynikajuca odborníčka, pritom prijemna, chapavá. Veľmi mi pomohla, dala mi znovu silu a nádej do života. Stale sme v telef. kontakte. Odporúcam každemu. Je v Chynoranoch, ale stači jedno sedenie a potom robi telefonicke konzultacie. Veľmi jej ďakujem. Som štastná ze som ju našla. Odporúcam veľmi.
@teraneriqua a viete mi prosím povedať v čom vám pomohla
@miakami Mala som hrozne uzkosti, bala som sa výst z domu, bala som sa, ze mi vonku pride zle, ze odpadnem. Veľmi sa mi stale tocila hlava, búsilo mi srdce, stav ako infarkt tiez som bola som stale unavená, ziadna sila do niçoho. Mudr Mlynekova sa mi svyše 2 hodin venovala,vypocula si vsetky moje trapenia, vysvetlila mi aku mam diagnózu, aj ze nie som blazon, aj ze sa to da dobre lieciť. Mudr. Mlyneková je najlepsia psychiatricka. Predtym som bola u dvoch iných, tí sa mi venovali 10 min, dali lieky a tie lieky mi nerobili dobre. Mudr. Mlyneková mi dala lieky, ktoré mi nerobili žiadne ťazkosti, žiadne oťapovaky, nepribera sa z nich. Je mi teraz dobre. Uz rozhovor s mudr. Mlynekovou mi veľmi pomohol. Ona si ma vypocula vľudne, chapala ma. Mudr. Mlynekova je veľmi ľudská, prijemná, chapavá. Uz po rozhovore s ňou som zacala veriť, ze sa z tých mojich hrozných stavov dostanem. Som stastná, ze ju mám. Odporúcam každemu.
Super psychiatricka je mudr.Mlynekova Zuzana, je vynikajuca odborníčka, pritom prijemna, chapavá. Veľmi mi pomohla, dala mi znovu silu a nádej do života. Stale sme v telef. kontakte. Odporúcam každemu. Je v Chynoranoch, ale stači jedno sedenie a potom robi telefonicke konzultacie. Veľmi jej ďakujem. Som štastná ze som ju našla. Odporúcam veľmi.
@teraneriqua prosím ťa a za všetky konzultácie sa platí aj za tie telefonické, lebo má tam potom terapia 150 eur, to za každú konzultáciu?

Dr.Ševčíková Andrea, veľmi milá a ľudský prístup