icon

Najlepšie reštaurácie v Trenčíne pre rodinný obed

12. apr 2025

Dobrý deň,viete mi dať nejaký tip na obed s rodinou 2+2 v Trenčíne a blízkom okolí,ideálne kde majú nejaké menu aj v sobotu a samozrejme ideálne pod 100€ 😂. Ďakujem 😀

tundra
12. apr 2025

Penzion Kingo-Nemsova

autor
12. apr 2025

@tundra
Ďakujem za tip 👍😀

tiika
12. apr 2025

Hostinec u Ondreja, Soblahov (menu len cez víkend); Speranza, Bosco

katrinka233
13. apr 2025

Bosco ma velky detsky kutik kde sa da aj sediet a najest, chodime radi tam🙂

autor
14. apr 2025

Ďakujem,nakoniec sme boli skúsiť ten penzión Kingo- Nemšová. Prostredie dobré, pekné, ale jedlo nič noc za tie peniaze. 2+2 deti 60+ €. Porciu dokázal zjesť aj 7 ročný syn,zemiaky studené a ako zeleninová obloha kúsok rukoly a šalátu. Ako vyučený kuchár - čašník asi nemáme potrebu podnik viac krát navštíviť.

tundra
14. apr 2025

Skoda,ja mam len dobre skusenosti...

spongebob1
15. apr 2025

Za 15E osoba, nemozes cakat gastronomicky zazitok. Priemer, ktory nenadchne, ale aj nic nepokazi.
Ak bolo 60E vela, tak tteba chodit do Lauga do fast foodu a potom vybehnut niekam iba na kavu, aby sa mali kde deti pohrat. Kvalita jedla rovnaka a o tretinu lacnejsia. Speranza, pizza vyborna, cestoviny tiez, ale telaci rezen s varenymi zemiakmi bolo sklamanie. Rezen boli 3 kusky masa (take som videla v Lidli chladene), ma byt 1 velky cez cely tanier, zemiaky na urovni skolskej jedalne.

subartic
23. apr 2025

Ja nám dobré skúsenosti s Chatou pod Ostrým vrchom , potom s hostincom u Ondreja, len tam je to také , no ...jedlo veľmi dobré len to prostredie je také stiesnené,