Najlepšie reštaurácie v Trenčíne pre rodinný obed
Dobrý deň,viete mi dať nejaký tip na obed s rodinou 2+2 v Trenčíne a blízkom okolí,ideálne kde majú nejaké menu aj v sobotu a samozrejme ideálne pod 100€ 😂. Ďakujem 😀
@tundra
Ďakujem za tip 👍😀
Hostinec u Ondreja, Soblahov (menu len cez víkend); Speranza, Bosco
Bosco ma velky detsky kutik kde sa da aj sediet a najest, chodime radi tam🙂
Ďakujem,nakoniec sme boli skúsiť ten penzión Kingo- Nemšová. Prostredie dobré, pekné, ale jedlo nič noc za tie peniaze. 2+2 deti 60+ €. Porciu dokázal zjesť aj 7 ročný syn,zemiaky studené a ako zeleninová obloha kúsok rukoly a šalátu. Ako vyučený kuchár - čašník asi nemáme potrebu podnik viac krát navštíviť.
Skoda,ja mam len dobre skusenosti...
Za 15E osoba, nemozes cakat gastronomicky zazitok. Priemer, ktory nenadchne, ale aj nic nepokazi.
Ak bolo 60E vela, tak tteba chodit do Lauga do fast foodu a potom vybehnut niekam iba na kavu, aby sa mali kde deti pohrat. Kvalita jedla rovnaka a o tretinu lacnejsia. Speranza, pizza vyborna, cestoviny tiez, ale telaci rezen s varenymi zemiakmi bolo sklamanie. Rezen boli 3 kusky masa (take som videla v Lidli chladene), ma byt 1 velky cez cely tanier, zemiaky na urovni skolskej jedalne.
Ja nám dobré skúsenosti s Chatou pod Ostrým vrchom , potom s hostincom u Ondreja, len tam je to také , no ...jedlo veľmi dobré len to prostredie je také stiesnené,

Penzion Kingo-Nemsova