icon

Negatívna skúsenosť s kaderníctvom v OC Južanka

1europa23
Včera o 19:16

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o miju ďalšiu nepríjemnú a negatívnu skusenosť s kaderníctvom v OC Južanka Navštívila som toro kaderníctvo prvý a posledny krát .Prišla som s dcerou ju ostrihat kedze si odstrihla kusok ofiny a mala na vlasoch skok s tym ze sa idem obratit na odbornikov aby jej to prestrihali a mala To pekne ostrihane .ak hladate skusene kadernicky tak tie na tomto mieste teda nenajdete neviem ci to je neskusenost slebo lenivost ale pani kadernicka dcere nepomohla ani do kresla aj ked videla ze mam na rukach ročne batola tak isto bola leniva jej sama rozpustit vlasy z copu, myslim ze som jasne pani povedala ze potrebujem aby dcere do postupna ostrihala boky aby nebol vidno schod ktory ma aj po ostrihani stale viditelni a kvoli ktoremu sme tam prišli vid foto podlapani kadernicky to vidno nieje ja mam 2ku dioptriu okuliare nenosim a vidim ho niekolko krat som jej povedala ze nemusi jej brat zo zadu s tym ze mala vlasy do pol chrbta pani kadernicka mi ukazala asi 3 cm ze by jej zobrala s tym som suhlsila a moja dcera skoncila s vlasmi po lopatky lebo pani kadernicka nebola sposobila ostrihat jej to tak ako bolo treba ja som neni kadernicka niekolkokrat som jej povedala moju predstavu ukazala slm jej to rukou niekolkokrat stale sa ma pytala ako jej to ma ostrihat takze asi nevedela ja neviem nevyznam sa v tom az tak ale ked niekomu ukazem sko chcem aby to vyzeralo rukami mu to naznacim ja neviem ako jej to ma ostrihat to by mala ona vediet ,ale teda takto by som ju ostrihala asi aj sama doma za prve takyto narocnejsi ukon sa mal strihat podla mna na mokro nie na sucho a za druhe ked slm niekolkokrat pani kadernicke vysvetlovala aku mam predstavu a ocividne nechapala nerozumela neviem. som jej povefala aby jej to ostrihala do ostreho v s tym ze ofina bude velmi kratka sama sa tak davam strihat viem ako sa tento strih striha a pani kadernicka ani nemala paru ako sa vcko striha len brala vlasy natahovala ich kade tade a strihala jak blazniva plakala som ked sme odchadzali pretoze dcera sa od narodenia nestrihala a to ako jej zničili cele vlasy jekatastrofalne navyse to vo bolo treba upravit upravene nieje. A ich riesenie povedali mi ze to nemusim platit ale viete co ziadne prniaze nam uz nevratia tie roky pestovania tych dlhych vlasov takze otrasne dalej neprofesionalne spravanie majitelov tiez otrasne a NEODPORUČAM

Strana
z5
anonym_cebf21
Včera o 19:21

mne sa to páči

enmery
Včera o 19:22

Ja som to zvládla po tú jedinú bodku v texte.

anonym_60883c
Včera o 19:22

Len taká otázka, máš v pláne tu pridávať aj pozitívne recenzie, kde si v TN a inde bola spokojná? Či len frflať na všetko a všetkých?

romanovic
Včera o 19:23

@1europa23 1. podla mna to vyzera dobre; 2. Neznasas ciarky vo vetach?

anonym_c07f5a
Včera o 19:24

Za mňa úplne v pohode. Vlasy dorastu. Takže nerozumiem asi úplne 🙂

luccys
Včera o 19:27

Treba sa kus ukludnit😃

226lenka
Včera o 19:31

Bodky, čiarky, veľké písmená na začiatku vety ti nehovoria nič? To sa čítať nedá.

1europa23
autor
Včera o 19:56

Taujimave ze na facebooku je milion mamiciek ktore to hodnotia ako hrozne tak doevcata dajte sa tak osteihat a zite s tymto karfiolovym ucesom vy

anonym_63c23c
Včera o 19:56
@1europa23

Taujimave ze na facebooku je milion mamiciek ktore to hodnotia ako hrozne tak doevcata dajte sa tak osteihat a zite s tymto karfiolovym ucesom vy

@1europa23 tak zostaň na FB

1europa23
autor
Včera o 20:00
@anonym_60883c

Len taká otázka, máš v pláne tu pridávať aj pozitívne recenzie, kde si v TN a inde bola spokojná? Či len frflať na všetko a všetkých?

@anonym_60883c to je asi moja vec chod sa dar pstrihat ked mas problem

1europa23
autor
@anonym_63c23c

@1europa23 tak zostaň na FB

@anonym_63c23c ja budem kde ja chcem 🤭

romanovic
@1europa23

@1europa23 cize vlasy, ktore za chvilu dorastu, ta zamestnali tak, ze si im stihla venovat cas na FB, na MK, ale nestihla si dat ciarky do viet, aby mal text zmysel?

anonym_25c064
Včera o 20:01

Čakala som na ďalšiu tvoju recenziu, nesklamala 🤣 Nechápem, prečo si išla k novej kaderníčke, keď ty expertka máš určite svoju dvornú kaderníčku.

anonym_7b9e2f
Včera o 20:04

Autorka, ja ťa podporím. Za mňa je to fakt zlé, čo vidím na fotkách. My chodíme tam, kde strihajú aj malé deti.

anonym_b399ab
Včera o 20:11

Zozadu este ako tak to vyzera celkom ok ale boky ma hrozne

a0
Včera o 20:12

Nerozmýšľala si nad odbornou pomocou pre seba? Akože ostrihane je to hrozne, s tou ofinou by jej nič lepšie aj tak nespravila. Ale! Revať kvôli vlasom? A dať si námahu ma ďalšiu zbytočnú recenziu? To je fakt na zamyslenie dievča.

1europa23
autor
Včera o 20:20
@a0

Nerozmýšľala si nad odbornou pomocou pre seba? Akože ostrihane je to hrozne, s tou ofinou by jej nič lepšie aj tak nespravila. Ale! Revať kvôli vlasom? A dať si námahu ma ďalšiu zbytočnú recenziu? To je fakt na zamyslenie dievča.

@a0 daj sa aj ty tak ostrihat a uvidime ci nebudes plakat potom

motylik2559
Včera o 20:27

@1europa23 Autorka, mam pocit, ze si sem dosla len po dalsie hejty na kadernicku. Ale akosi nevydalo, lebo su tu zeny, ktorym sa uces paci a ty si na ne ostra, ako keby nieco zle povedali. Tak potom tato tema tu ani byt nemusi, pretoze akonahle niekto nenapise co ocakavas, tak si neprijemna...a potom je to na co dobre? Tak si pis s mamickami na FB, ked ti teda nahravaju co chces citat. Nezabudaj, 100 ludi - 100 nazorov. To,ze sa to niekomu paci neznamena nic zle, prave naopak. Mala by si to rozdychat, mozno o tyzden sa na to budes pozerat aj ty inymi ocami. Co sa mojho nazoru tyka na uces - uprimne napisane - tiez sa mi to nezda zle, podla mna je ten uces v pohode, dcerka to ma aspon zivsie. Pre teba je to šok len preto, ze doteraz si dlhodobo u nej ine nevidela ako monotonne dlhe vlasy..Ale neboj, aj tieto jej dorastu a uz aspon vies kam nepojdes😉

anonym_60883c
Včera o 20:35
@1europa23

@anonym_60883c to je asi moja vec chod sa dar pstrihat ked mas problem

@1europa23 problém máš zjavne ty. A nie len s kaderníctvom.

anonym_f1c40b
Včera o 20:47

Takto.. uprimne aj mna by asi porazilo keby mi takto ostrihaju dceru cize ano chapem tvoje nervy, ale preboha zaaaas 3829krat do kazdej skupiny pisat negativnu recenziu, uz som si to stihla precitat asi v troch mamickovskych skupinach😀a prosim zacni robit nieco so svojim vyjadrovanim v pisomnej forme, vsak to sa vazne neda citat😀ved clovek potom tie recenzie nemoze brat ani vazne.

anonym_86462b
Včera o 20:57

Zena, pises ako z osobitnej skoly, prskas tu arogantne odpovede a zverejnis si svoje fotky aj svojich deti, ze ti nie je hanba.

anonym_a638dd
Včera o 20:58

Moja (nevyžiadaná) rada: Menej písať recenzie na Facebooku a Koníku na všetko a na všetkých, a skôr sledovať, čo robí dcérka. Určite si pri nej nesedela a nesledovala ju, keď sa hrala s nožnicami. 😉 😉... Mohlo to skončiť aj inak, ako len odstrihnutou ofinou.

a0
Včera o 21:01
@1europa23

@a0 daj sa aj ty tak ostrihat a uvidime ci nebudes plakat potom

@1europa23 ja si dávam pozor na výber kaderníčky, nehovoriac o tom, že do postupna nie je môj štýl 🤷🏼‍♀️.

V každom prípade celé tvoje vyjadrovanie je dosť ostré voči kritike na tvoju osobu. Ja to myslím úplne v dobrom, že terapia nie je odveci.

cyberk
Včera o 21:02

Je to otrasne ostrihane, skoky tam su, ja ze to je fotka pred. Ale, co ti brani ist do kvalitnejsieho kadernictva?
Vlasy dorastu, a tebou lomcuju poporodne hormony este.

ivik4
Včera o 21:06

Citam len komentare, chapem z nich ze nebudes spokojna so strihom. No... mne raz kadernicka spalila 20CM VLASOV 🥺!!! Davala som ich normalnu 2roky. Toto je naozaj nic, vlasy Ti rychlo dorastu . Zas nemusis byt az tak velmi nahnevana ...a plakat ??? Klud

1europa23
autor
Včera o 21:13
@motylik2559

@1europa23 Autorka, mam pocit, ze si sem dosla len po dalsie hejty na kadernicku. Ale akosi nevydalo, lebo su tu zeny, ktorym sa uces paci a ty si na ne ostra, ako keby nieco zle povedali. Tak potom tato tema tu ani byt nemusi, pretoze akonahle niekto nenapise co ocakavas, tak si neprijemna...a potom je to na co dobre? Tak si pis s mamickami na FB, ked ti teda nahravaju co chces citat. Nezabudaj, 100 ludi - 100 nazorov. To,ze sa to niekomu paci neznamena nic zle, prave naopak. Mala by si to rozdychat, mozno o tyzden sa na to budes pozerat aj ty inymi ocami. Co sa mojho nazoru tyka na uces - uprimne napisane - tiez sa mi to nezda zle, podla mna je ten uces v pohode, dcerka to ma aspon zivsie. Pre teba je to šok len preto, ze doteraz si dlhodobo u nej ine nevidela ako monotonne dlhe vlasy..Ale neboj, aj tieto jej dorastu a uz aspon vies kam nepojdes😉

@motylik2559 ja beriem ze sa to moze niekomu pacit ked to napise normalne ako vy napr ale inak sa na to asi pozerat nebudem ani o tyzden

1europa23
autor
Včera o 21:14
@cyberk

Je to otrasne ostrihane, skoky tam su, ja ze to je fotka pred. Ale, co ti brani ist do kvalitnejsieho kadernictva?
Vlasy dorastu, a tebou lomcuju poporodne hormony este.

@cyberk nebranilo mi nic myslela som ze jento dobre kadernicrvo asi nie

1europa23
autor
Včera o 21:20
@anonym_86462b

Zena, pises ako z osobitnej skoly, prskas tu arogantne odpovede a zverejnis si svoje fotky aj svojich deti, ze ti nie je hanba.

@anonym_86462b ja sa nemam za co hanbit

1europa23
autor
Včera o 21:22
@a0

@1europa23 ja si dávam pozor na výber kaderníčky, nehovoriac o tom, že do postupna nie je môj štýl 🤷🏼‍♀️.

V každom prípade celé tvoje vyjadrovanie je dosť ostré voči kritike na tvoju osobu. Ja to myslím úplne v dobrom, že terapia nie je odveci.

@a0 ja nepotrebujem terapiu mam uplne prsvo si napisat svoj nazor niekde do fors alebo na net aby sa to sirilo dalej aj tak mi je v podstate jedno ci s rym niekto suhlasi alebo ne len niektore komentatorky ma vedia nastartovat to je vsetko

anonym_ebedc7
Včera o 21:25

Normálne ti musím napísať že som z TN, mám firmu kde by som na teba a na nejakú objednávku od teba mohla naraziť, a idem si tá bloknut všade kde sa dá a na nástenku vylepím tvoje meno, že od teba objednávky neprijímame. Podľa mňa sa potrebuješ porozprávať s nejakým odborníkom.

Strana
z5